Blijf het verschil maken

Met onze trainingen bereid je je nóg beter voor op nieuwe en complexe zorguitdagingen. Zo kun jij blijven meebouwen aan de beste zorg en een fijn leven voor elke cliënt.

Careflex helpt je verder

Wij helpen zorgprofessionals graag groeien—zowel onze eigen medewerkers als de werknemers van onze partnerinstellingen. Want als jij zoveel mogelijk voldoening en uitdaging uit je werk kunt blijven halen, komt dat de zorg ten goede. Hoe je dit wilt doen, dat bepaal je zelf. Ondertussen denken we graag met je mee.

Wij bieden verschillende trainingen aan die zowel Careflexers als externe zorgteams bij ons kunnen volgen. Ben je op zoek naar een training die niet onder ons aanbod valt? Ook in dat geval helpen we je graag. We kunnen je ondersteunen in het maken van de juiste keuze en helpen je met praktische begeleiding als daar behoefte aan is. Zo zorgen we ervoor dat jij kunt blijven leren en groeien op jouw manier.

Werken & leren: onze bbl-opleiding

Heb jij een passie voor de zorg, maar nog geen diploma? Kom bij ons werken en leren! Vanuit Careflex bieden we een leerwerktraject Maatschappelijk Zorg en Sociaal Werk (mbo-niveau 4) aan. Tijdens deze opleiding combineer je studeren met werken, waardoor je kunt uitgroeien tot een echte zorgprofessional. Doordat je als Careflexer met verschillende cliënten en instellingen werkt, doe je in een korte tijd een heleboel ervaring op en geef je je zorgcarrière een vliegende start.

Ontdek onze bbl-opleiding

Zet nieuwe stappen met onze trainingen

Verder kun je verschillende (kortdurende) trainingen bij ons volgen, zoals een training voor een seniorfunctie of een coachtraining. Ook bieden we een unieke VR-training aan, waarbij je via simulatie in de wereld van de cliënt stapt en diepgaand inzicht krijgt in zijn of haar beleving. Met zulke mogelijkheden zorgen we ervoor dat jij kunt doorgroeien, nieuwe kansen kunt benutten en je geleerde vaardigheden op waardevolle wijze kunt inzetten.

Benieuwd naar de details en mogelijkheden? Bekijk hieronder ons aanbod of neem contact op, we vertellen je graag meer!

Jouw training op maat 

Wil je een training volgen die niet onder ons aanbod valt? Ook dat kan; alles is bespreekbaar. We helpen je graag met het maken van een passende keuze en ondersteunen je tijdens het gehele traject. Zo kunnen we je begeleiden tijdens een stage of helpen we je met het behalen van de punten voor je SKJ- of BIG-registratie. We stemmen onze ondersteuning af op wat jij nodig hebt. Dankzij zulk maatwerk zorgen we er samen voor dat jij het meeste uit je training kunt halen.

Vraag jouw training op maat aan

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen om verder te groeien? We gaan graag met je in gesprek! Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.