Lerend Medewerker - Sociaal werk
Landelijk
28 - 36 uur
Vast
Solliciteer direct

Lerend Medewerker - Sociaal werk

Werk, leer & groei in de uitdagende zorg

Landelijk
28 - 36 uur per week
€ 2230 - € 2830
Vast
Solliciteer direct!

Bbl-opleiding Sociaal Werk - Lerend Medewerker

Heb jij passie voor de zorg, maar nog geen papiertje? Kom werken en leren bij Careflex! Bij ons kun je de bbl-opleiding Sociaal Werk (mbo-niveau 4) volgen. Tijdens deze bbl-zorgopleiding combineer je werken met studeren, waardoor je kunt uitgroeien tot een echte zorgprofessional. 

Als Lerend Medewerker bij Careflex ga je één dag per week naar school in Breda. Daarnaast werk je minimaal 24 uur per week in de zorg. Samen met jouw collega’s verleen je de beste zorg aan cliënten met een uitdagende zorgvraag. Dit doen jullie om de zorginstelling tijdelijk te ontlasten; zodra zij de zorg voor de cliënt weer zelf kunnen oppakken, zit jullie werk erop. De cliënten vallen onder uiteenlopende doelgroepen, zoals de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en ggz. Daardoor is elke dag afwisselend en kun je een flinke dosis ervaring opdoen binnen onze bbl-opleiding Sociaal Werk. Ook kun je zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Zo ben je flexibel en kun je je werk-privébalans inrichten op jouw manier. 

Ik heb een hartstikke leuke leerzame sollicitatiebijeenkomst mogen bijwonen wat hartstikke leerzaam was. Dit heeft mij alleen maar meer enthousiast gemaakt over Careflex.
Loubna
De mens staat centraal bij Careflex. De aanpak is mensgericht en professioneel. De opleiding zorgt ervoor dat je kennis gelijk in de praktijk kunt brengen. Aanrader!
Joelle Franken
Ik ben al een langere periode in dienst bij Careflex. Een fijne werkgever die meedenkt, transparant en open is. De informele werksfeer legt de nadruk op authentiek. Je helpt elkaar en vraagt indien nodig advies. Iedereen staat altijd voor e ...
Stephanie
Fijne werkomgeving met ruimte voor je eigen wensen en voorkeuren, trainingen om je kennis en vaardigheden bij te vijzelen en coaching als je het nodig hebt om je zwakke punten te versterken. Pros Eigen agenda kunnen indelen Cons Achterwacht ...
Begeleider
Careflex is een uniek bedrijf waarbij je heel erg verwelkomd word. Ik kreeg een warm gevoel bij de bijeenkomst en me sollicitatie. Ik had totaal niet het idee alsof ik bij een sollicitatie zat. Ik kan niet wachten om te beginnen met werken.
Amal Ismail
Bij Careflex kun je rekenen op betrokken collega’s en direct leidinggevende. Zelfs als het even niet goed met je gaat. Ze zien je als persoon en niet je personeelsnummer. De flexibiliteit in het beheersen van je eigen werkrooster is super r ...
Begeleider gehandicaptenzorg
Werken bij Careflex voelt goed, geen dag is hetzelfde. Doordat je op verschillende locaties gaat werken leer je elke dag weer, zowel cliëntgericht als team gerelateerd. Wat managment en bedrijfscultuur betreft; zeer toegankelijk en wanneer ...
Begeleider complexe zorg.
Sinds enkele maanden aan de slag binnen Careflex en wat voelt het als thuiskomen! Een jong en dynamisch bedrijf, open en transparant. Samen met managers sparren over zorginhoudelijke zaken, samen kijken waar, wanneer en hoeveel uur ik ga we ...
suzanne van der klift
Het is erg fijn om te werken bij CateFlex, een modern en groeiend bedrijf met diverse zorgaanbod.Mijn sollicitatiegesprek verliep zo prettig, ook de sfeer op kantoor is erg nonchalant waardoor je niet het gevoel hebt om op je tenen te lopen ...
Begeleider
Tijdens mijn studie verpleegkunde aan de hogeschool Rotterdam mogen beginnen werken bij CareFlex. Het was een enorm fijne werkgever en ik heb veel ervaring mogen opdoen binnen verschillende zorg sectoren. Een erg prettige 2 jaar hier mogen ...
David Makhatadze
Bekijk alle reviews
Begeleider zorg bij Careflex

Begin 2024 starten we met de sollicitatieprocedure voor ons bbl sociaal werktraject. Is er een match? Dan ga je uiterlijk 1 juli 2024 aan de slag bij Careflex. Zo kunnen we je een goede start bieden voordat je in september met de zorg bbl-opleiding begint. 

Waarom leren & werken bij Careflex?

Wat maakt de bblzorg vacature van Careflex interessant, leuk en bijzonder? We vertellen het je graag: 

Een vast contract

Bij ons ben je geen leerling, maar een lerend medewerker. Dat betekent dat je een leerarbeidsovereenkomst krijgt én dezelfde arbeidsvoorwaarden als elke andere Careflexer. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot een leaseauto en een persoonlijk keuzebudget.

Direct een baan na je bbl-opleiding

Kom je leren en werken bij Careflex? Dan weet je zeker dat je na je bbl-opleiding een toffe werkplek hebt.

Persoonlijke coaching & begeleiding

Complexe zorg leveren is topsport. Goed voor jou zorgen staat bij ons dan ook voorop. Een team van zorgmanagers en praktijkopleiders staat voor je klaar om je te ondersteunen bij jouw persoonlijke ontwikkeling, mentale gezondheid en alles wat er bij de opleiding komt kijken.

Ervaring opdoen

Doordat je bij ons leert en werkt, kun je je pasgeleerde kennis meteen toepassen. Je verleent de meest complexe zorg aan uiteenlopende doelgroepen en doet daarmee een heleboel waardevolle ervaring op. Zo leer je meer in minder tijd en geef je je zorgcarrière een vliegende start.

Een warme & gezellige leer-werkomgeving

Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Daarom zorgen we er graag voor dat jij een fijne tijd hebt op onze Careflex Zorgcampus. Ook ondernemen we regelmatig leuke activiteiten met elkaar.

Ook na je bbl-studie blijven groeien

Bij ons kun je altijd blijven doorleren, op jouw manier. We bieden verschillende trainingen aan. Zo stimuleren we jou om te blijven werken aan je eigen groei, en kun je er tegelijkertijd op vertrouwen dat hier ook genoeg tijd en ruimte voor is. 

Dit ga je doen

Als Lerend Medewerker binnen de bbl-opleiding Sociaal Werk bij Careflexbiedt je ondersteuning en begeleiding aan cliënten met verschillende beperkingen en zorgbehoeften. Denk aan cliënten met een verslaving, hersenletsel, een verstandelijke beperking, dementie, of een combinatie van meerdere diagnoses. Door deze afwisseling, complexe zorgtaken én goede ondersteuning vanuit Careflex kun je op een veilige manier een heleboel ervaring opdoen. Naarmate je verder komt in je bbl Sociaal Werk opleiding pak je steeds meer taken en verantwoordelijkheden op. Zo kun je jouw opgedane kennis stap voor stap toepassen op de werkvloer. 

Volg de bbl maatschappelijke zorg opleiding bij Careflex
Bbl-opleiding maatschappelijke zorg bij Careflex

In samenwerking met de cliënt, familieleden en andere zorgprofessionals stel je individuele zorgplannen op, die je vervolgens ook bijhoudt. Verder organiseer je dagelijkse activiteiten die bijdragen aan de fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling van de cliënt. Je zorgt ervoor dat de cliënt zo goed mogelijk in zijn vel zit en tovert het liefst een glimlach op zijn of haar gezicht. 

Ook zie je erop toe dat de cliënt veilig is en zich ook zo voelt. Heb je hier twijfels over of gebeurt er iets onverwachts? Dan rapporteer je dat aan je collega’s, zodat jullie samen een oplossing kunnen vinden. Tot slot neem je actief deel aan teamvergaderingen en werk je nauw samen met je kernteam, zodat jullie samen de allerbeste zorg kunnen leveren. 

Dit neem je mee

 • Je hebt een passie voor de zorg en hebt hierin al wat werkervaring. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt in (een combinatie van) de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg of ggz, of hebt ervaring met gedragsproblematiek.
 • Je hebt een zorggerelateerde vooropleiding afgerond (bijvoorbeeld Helpende niveau 2 of Verzorgende IG niveau 3) of relevante ervaring binnen de zorg.
 • Je bent een doorzetter en hebt zin om aan de slag te gaan met een pittig en leerzaam leer-werktraject.
 • Je kunt goed plannen, zodat je je studie en werkzaamheden goed kunt combineren.
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met onverwachte en uitdagende situaties.
 • Je bent nieuwsgierig naar het werken met verschillende doelgroepen.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en auto.

En dit krijg je van ons als Lerend Medewerker

 • Je bepaalt grotendeels zelf waar en wanneer je werkt.
 • Een team van zorgmanagers dat altijd voor je klaarstaat met persoonlijke coaching en begeleiding.
 • 25% keuzebudget, boven op je salaris, dat je vrij kunt besteden.
 • Mogelijkheid tot een Careflex-leaseauto, zodat je veilig en snel op je werk bent.
 • Maatwerktrainingen, zodat je kunt blijven groeien.
 • Regelmatig georganiseerde Careflex-uitjes.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Werken bij Careflex betekent werken op jouw manier, ook binnen de bbl Sociaal Werk vacatures die we open hebben staan. Je gaat op projectbasis aan de slag bij verschillende zorginstellingen met uiteenlopende doelgroepen, waaronder de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en ggz. Afwisseling en autonomie zijn dan ook onderdeel van iedere werkdag, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Met al je vragen kun je terecht bij je zorgmanager, die tegelijkertijd ook je coach is. Ervaar je stress of lastige emoties vanwege een bepaalde cliënt, of heb je juist een praktische vraag over je opleiding? Een team van praktijkopleiders staat voor je klaar met persoonlijke aandacht en ondersteuning. Zo kun jij vanuit veiligheid en plezier je eerste stappen zetten naar het bieden van de allerbeste zorg. 

Careflex begeleider in de zorg

Kom werken bij Careflex

Wil je bij ons aan de slag met deze bbl-opleiding? We horen graag van je! Vul onderstaand sollicitatieformulier in, dan bellen we je binnen twee werkdagen terug.

Het sollicitatieproces: dit kun je verwachten

Solliciteren

Geïnteresseerd in onze vacature Lerend Medewerker? Laat het ons weten!

Kennismaken

We bellen je binnen twee werkdagen om kennis te maken.

Sollicitatiebijeenkomst

Tijdens een face-to-face ontmoeting leren we je graag beter kennen. We vertellen je wat wij zoeken en ontdekken samen of we bij elkaar passen en er een match is met een van onze bbl zorg vacatures.

Persoonlijk gesprek

Samen gaan we dieper in op je werkervaring, je kwaliteiten en onze visie.

Welkom bij Careflex!

We stellen je voor aan onze collega’s en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor de start.

Aan de slag

Je eerste werkdag bij Careflex!

Solliciteer direct!