Verzorgende IG
Landelijk
4 - 36 uur
Vast
Solliciteer direct

Verzorgende IG

Betekenisvol zorgen, waar en wanneer je wilt

Landelijk
4 - 36 uur per week
€ 2288 - € 3813
Vast
Solliciteer nu!

Maak blijvende impact waar dat het meest nodig is

Het leven van cliënten met complexe zorgvragen een beetje beter, mooier en leuker: als Verzorgende IG bij Careflex zet jij je hier elke dag voor in. Dagelijks nemen we de zorgtaken én verantwoordelijkheden over van zorginstellingen die daar op dat moment extra ondersteuning bij kunnen gebruiken. Deze cliënten hebben bijvoorbeeld intensieve zorg nodig of vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag. Dat betekent dat je de ingewikkeldste en uitdagendste zorg biedt in jouw werkveld. Dat is soms lastig, maar geeft je vooral een hoop energie en nog meer voldoening. Met jouw inzet maak je een groot verschil voor kwetsbare mensen en maak je hun leven een beetje beter, mooier en leuker. Bovendien help je zorginstellingen de kwaliteit van hun zorg te verbeteren, nu én op lange termijn.

Na vele jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt ben ik weer terug in Nederland. Ik heb aangeklopt bij Careflex en ik ben ondertussen alweer een ruime 3 jaar met veel plezier werkzaam binnen de uitdagende zorg. Ik heb mijn oplei ...
Naud Brouwer
Ik werk nu al 8 jaar voor careflex en ben een erg tevreden werknemer! Geen een dag is hetzelfde. Ik heb super veel geleerd en veel ervaring op gedaan. Wat ik erg prettig vind is dat je werk en privé goed in balans kan houden doordat je zelf ...
Charlotte Brugel
Een groep top mensen, zeer persoonlijke aanpak en echt met oog op wat jij kan en wil. Ruimte om je te ontwikkelen en eindeloze voorraad aan uitdaging. Je krijgt hier echt de ruimte om elke doelgroep te ontdekken en overal in Nederland de da ...
Devin clement
Typische dagen zijn er niet bij careflex want elke dag is weer een nieuwe uitdaging.Je kan (en moet een aantal per jaar) oneindig veel cursussen volgenPrima salarisGoeie arbeidsvoorwaardenHet voelt als een warm bad vanaf dag 1Management is ...
Begeleider
Careflex is een heel fijn bedrijf waarbij er echt wordt gekeken naar de mens zelf. Als je bij Careflex werkt heb je regie over je eigen rooster en kun je zelf aangeven met welke doelgroep je wilt werken. Iedere werknemer krijgt een zorgmana ...
Gabriëlle van den Bosch
Careflex is een heel fijn bedrijf waarbij er echt wordt gekeken naar de mens zelf. Als je bij Careflex werkt heb je regie over je eigen rooster en kun je zelf aangeven met welke doelgroep je wilt werken.Iedere werknemer krijgt een zorg coac ...
lerende medewerker
Vanuit een faillissement in een ander bedrijf, kennis mogen maken met Careflex. Het gesprek met Anouk in het hoofdgebouw (Breda) maakte mij enthousiast. De kernwaarden van het bedrijf past bij mijn persoonlijke eigenwaarde en er wordt gelui ...
remco van Dongen
Alleen beoordeeld met cijfer
Malika
Geen dag hetzelfde binnen careflex, van werken op project basis, met collega's van de diverse zorginstellingen, tot overname van de zorg voor cliënten met alleen careflex collega's. Elke dag nieuwe uitdagingen waarbij gekeken wordt waar je ...
Begeleider complexe zorg en vertrouwenspersoon
Een werkdag bij careflex is nooit hetzelfde. Elke plek is een nieuwe uitdaging, mocht je behoefte hebben aan iets vast kijken ze graag met je mee naar een project. Het maken van je eigen rooster is voor mij een van de grootste voordelen. Er ...
Begeleider complexe zorg
Bekijk alle reviews

Verzorgende IG bij Careflex

Persoonlijke verzorging en aandacht voor de cliënt staat in jouw functie als Verzorgende IG centraal. Je ondersteunt cliënten in hun dagelijkse leven, ziet toe op hun welzijn en veiligheid en begeleidt hen in hun fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling. Door de complexiteit van de zorgvragen is jouw rol uitdagend; daarom vinden we het belangrijk dat je je werk kunt invullen op een manier die bij je past. Waar, wanneer en hoeveel je werkt, kun je grotendeels zelf bepalen. Tegelijkertijd krijg je van ons de begeleiding, coaching en maatwerktrainingen die je nodig hebt, zodat je met plezier en succes kunt werken en groeien.

Waarom werken bij Careflex?

Wat maakt werken bij Careflex interessant, leuk en bijzonder? We vertellen het je graag:

Een vast contract

Start je bij Careflex? Dan begin je direct met een vast contract. Wij vertrouwen je en geven je daar graag zekerheid voor terug.

Samenwerken aan verschillende projecten

Voor elk project wordt een kernteam op maat samengesteld. Dat betekent dat je regelmatig met andere collega’s samenwerkt en een heleboel Careflexers goed leert kennen.

Eigen regie & vrijheid

Je kunt in grote mate zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt. Ook kun je onbeperkt onbetaald verlof opnemen. Doordat je op projectbasis werkt, hoef je geen energie te verspillen aan administratie en andere tijdrovende verplichtingen.

Persoonlijke coaching & begeleiding

Complexe zorg leveren is topsport—en topsporters hebben topcoaching nodig. Goed voor jou zorgen staat bij ons dan ook voorop. Een team van zorgmanagers en planners staat klaar om je te ondersteunen waar en wanneer je dat nodig hebt, zodat jij je werk met plezier en voldoening kunt uitvoeren.

Groei & ontwikkeling

Bij ons kun je altijd blijven doorleren, op jouw manier. We bieden verschillende trainingen aan die gelijkstaan aan een bepaald aantal punten; per dienstjaar vragen we je om 5 van zulke ontwikkelpunten te behalen. Zo stimuleren we jou om te blijven werken aan je eigen groei, en kun je er tegelijkertijd op vertrouwen dat hier ook genoeg tijd en ruimte voor is.

Regelmatig georganiseerde uitjes & plezier

Wij zijn ooit gestart als familiebedrijf; dat zit nog altijd in ons DNA. Dat familiegevoel versterken we graag door de verbinding met elkaar op te zoeken en samen leuke dingen te ondernemen.

Dit ga je doen

Als Verzorgende IG ondersteun je cliënten zo goed mogelijk in hun dagelijks leven. Afhankelijk van je opleiding, ervaring en de zorgvraag verricht je ADL en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je brengt structuur aan in de dagelijkse activiteiten en lost onverwachte én complexe situaties op. Hierbij probeer je de cliënt zo goed mogelijk te begrijpen en speel je goed in op signalen. Ook ben je niet bang om out of the box te denken en een nieuwe aanpak te proberen wanneer je denkt dat dit de cliënt kan helpen.

Begeleider Rachid maakt een wandeling in het park met een cliënt in een rolstoel.

Dit ben jij

Je staat stevig in je schoenen. Je hebt een sterke persoonlijkheid en geeft niet zomaar op, maar kunt tegelijkertijd goed je eigen grenzen bewaken. Het oplossen van complexe situaties geeft je energie en een gevoel van voldoening. Dat betekent niet dat het werk nooit lastig mag zijn; zorgen op dit niveau is topsport, dat weten wij. Daarom staat een team van zorgmanagers en planners altijd voor je klaar. Zij ondersteunen je met een luisterend oor, praktische begeleiding en persoonlijke coaching. Je staat er dus nooit alleen voor.

Dit neem je mee

 • Je hebt ervaring in de complexe zorgverlening. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt in (een combinatie van) de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg of ggz, of hebt ervaring met gedragsproblematiek.
 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding Verzorgende IG.
 • Je legt gemakkelijk contact met anderen en stelt hen op hun gemak.
 • Je houdt het hoofd koel in lastig situaties.
 • Je kunt goed samenwerken en durft om hulp te vragen.
 • Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan.
 • Je bent bereid om in elk geval één uur van en naar je werk te reizen.

En dit krijg je van ons

 • Je bepaalt grotendeels zelf wanneer en hoeveel je werkt.
 • Een vast contract.
 • Een team van zorgmanagers dat altijd voor je klaarstaat met persoonlijke coaching en begeleiding.
 • 25% keuzebudget, boven op je salaris, dat je vrij kunt besteden.
 • Mogelijkheid tot een Careflex-leaseauto, zodat je veilig en snel op je werk bent.
 • Maatwerktrainingen, zodat je kunt blijven groeien.
 • Regelmatig georganiseerde Careflex-uitjes.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Werken bij Careflex betekent werken op jouw manier. Je gaat op projectbasis aan de slag bij verschillende zorginstellingen met uiteenlopende doelgroepen, waaronder de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en ggz. Waar precies, dat bepaal je zelf, in overleg met je zorgmanager. Ook kun je je eigen rooster inrichten. Je kiest zelf hoeveel uren je werkt, maar wél met de zekerheid van een vast contract. Daardoor kun je elke werkweek anders indelen als je daar behoefte aan hebt.

Afwisseling en autonomie zijn dan ook onderdeel van iedere werkdag, maar dat betekent niet dat je op jezelf bent aangewezen. Wij staan voor je klaar met persoonlijke aandacht en coaching. Zo is je zorgmanager elk moment bereikbaar om je ondersteuning of een luisterend oor te bieden. Ook gaan jullie samen minimaal vier keer per jaar om tafel zitten om jouw ontwikkeling te bespreken en te kijken waarin je nog verder kunt groeien. Als onderdeel daarvan stimuleren we je om elk jaar meerdere (maatwerk)trainingen te volgen. Want als wij goed voor jou zorgen, kun jij je vanuit plezier, voldoening en energie richten op dat wat telt: de cliënt de allerbeste zorg bieden.

Kom werken bij Careflex

Wil je bij ons aan de slag? We horen graag van je! Vul onderstaand sollicitatieformulier in, dan bellen we je binnen twee werkdagen terug.

Het sollicitatieproces: dit kun je verwachten

Solliciteren

Geïnteresseerd in onze vacature Verzorgende IG? Laat het ons weten!

Kennismaken

We bellen je binnen twee werkdagen om kennis te maken.

Persoonlijk gesprek

Samen gaan we dieper in op je werkervaring, je kwaliteiten en onze visie.

Welkom bij Careflex!

We stellen je voor aan onze collega’s en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor de start.

Aan de slag

Je eerste werkdag bij Careflex!

Solliciteer nu!