Begeleider Rachid maakt een wandeling in het park met een cliënt in een rolstoel.

Reviews

"Ik heb een hartstikke leuke leerzame sollicitatiebijeenkomst mogen bijwonen wat hartstikke leerzaam was. Dit heeft mij alleen maar meer enthousiast gemaakt over Careflex."
Loubna
"De mens staat centraal bij Careflex. De aanpak is mensgericht en professioneel. De opleiding zorgt ervoor dat je kennis gelijk in de praktijk kunt brengen. Aanrader!"
Joelle Franken
"Ik ben al een langere periode in dienst bij Careflex. Een fijne werkgever die meedenkt, transparant en open is. De informele werksfeer legt de nadruk op authentiek. Je helpt elkaar en vraagt indien nodig advies. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en er is altijd een luisterend oor. Hierdoor kan ik met trots zeggen dat we echt een team zijn ( samen 100%). Geen een dag is hetzelfde, elke dag is weer een nieuwe uitdaging met leuke collega's om je heen!"
Stephanie
"Fijne werkomgeving met ruimte voor je eigen wensen en voorkeuren, trainingen om je kennis en vaardigheden bij te vijzelen en coaching als je het nodig hebt om je zwakke punten te versterken. Pros Eigen agenda kunnen indelen Cons Achterwacht-diensten"
Begeleider
"Careflex is een uniek bedrijf waarbij je heel erg verwelkomd word. Ik kreeg een warm gevoel bij de bijeenkomst en me sollicitatie. Ik had totaal niet het idee alsof ik bij een sollicitatie zat. Ik kan niet wachten om te beginnen met werken."
Amal Ismail
"Bij Careflex kun je rekenen op betrokken collega’s en direct leidinggevende. Zelfs als het even niet goed met je gaat. Ze zien je als persoon en niet je personeelsnummer. De flexibiliteit in het beheersen van je eigen werkrooster is super relaxed! De diversiteit van groepen zorgt voor ontzettend veel leer momenten en waardering vanuit de collega’s die je komt ondersteunen. Pros Top feestjes Cons Reistijden naar sommige locaties zijn te lang."
Begeleider gehandicaptenzorg
"Werken bij Careflex voelt goed, geen dag is hetzelfde. Doordat je op verschillende locaties gaat werken leer je elke dag weer, zowel cliëntgericht als team gerelateerd. Wat managment en bedrijfscultuur betreft; zeer toegankelijk en wanneer je onaangekondigd het pand binnenloopt is iedereen enthousiast en heeft men tijd voor een praatje. Mensen maken écht adhoc tijd voor je vrij, geen mailtjes vooraf en wachten op een antwoord. Collega,s zijn open en transparant. Ik voel me gehoord én gezien. Doorgroeimogelijkheden genoeg waar men vooral kijkt naar jou als persoon. Men denkt graag met je mee en coaching staat hoog in het vaandel. Werktijden/ dagen bepaal je vooral veel zelf en "nee" is ook een antwoord en dat mág. Ik voel me zeer op mijn plek binnen Careflex. Pros Openheid, toegankelijkheid, bereikbaarheid."
Begeleider complexe zorg.
"Sinds enkele maanden aan de slag binnen Careflex en wat voelt het als thuiskomen! Een jong en dynamisch bedrijf, open en transparant. Samen met managers sparren over zorginhoudelijke zaken, samen kijken waar, wanneer en hoeveel uur ik ga werken en waar...welke doelgroep past bij mij, wat vind ík vooral leuk om te doen en waar wil ík in groeien,en wat hebben we daar voor nodig daar is oa veel aandacht voor en vooral SAMEN. Careflex is een organisatie waar ik me als persoon écht gezien en gehoord voel!"
suzanne van der klift
"Het is erg fijn om te werken bij CateFlex, een modern en groeiend bedrijf met diverse zorgaanbod.Mijn sollicitatiegesprek verliep zo prettig, ook de sfeer op kantoor is erg nonchalant waardoor je niet het gevoel hebt om op je tenen te lopen. De managers zijn actief betrokken in je leer en werk proces en houden een korte lijntje met alle medewerkers. Je wordt niet bestraft als je een situatie verkeerd hebt opgepakt, de managers gaan juist samen met je reflecteren over wat er is gebeurd en hoe je de situatie in de toekomst anders kan aanpakken.Er zijn ook veel mogelijkheden als je privé situatie niet prettig verloopt of je voelt je niet lekker in je vel, daar hebben ze bij CareFlex professionals rondlopen die je in allerlei gebieden persoonlijke help kunnen bieden.CareFlex biedt ook een enorm breed scala aan cursussen aan het gehele jaar door, zo heb ik bijvoorbeeld de cursus huiselijk geweld gevolgd waar je een VR bril op kreeg en in een situatie terecht komt gerelateerd aan huiselijk geweld, hierdoor was de ervaring super eng maar leerzaam.Het werk zelf is erg wisselend, er wordt geluisterd naar je wensen en de planners doen altijd hun best om een passend rooster voor je te maken.Al met al heb ik een enorm leuke tijd gehad bij CareFlex en veel ervaring opgedaan!"
Begeleider
"Tijdens mijn studie verpleegkunde aan de hogeschool Rotterdam mogen beginnen werken bij CareFlex. Het was een enorm fijne werkgever en ik heb veel ervaring mogen opdoen binnen verschillende zorg sectoren. Een erg prettige 2 jaar hier mogen werken! P.s. de zorgmanagers en backoffice zijn toppers"
David Makhatadze
"Geen dag is hetzelfde als je bij Careflex werkt! Je werkt vaak projecten en/of je hebt “losse” diensten. Als je ergens hulp bij nodig hebt, dan heb je altijd mensen vanuit Careflex die voor jou klaarstaan! Pros Zelf invloed op jouw eigen rooster Cons Soms lange reistijd van en naar werk"
Begeleider
"Oprecht mijn complimenten voor hoe Careflex is opgebouwd en waar het voor staat! Super mooi om te zien dat bijna iedereen binnen het bedrijf (kantoor) uit het werkveld komt en zich vanuit kantoor hard blijven maken voor de continuïteit in de zorg! De manier hoe er met begeleiders om wordt gegaan en wat er allemaal wordt aangeboden zodat iedereen zich kan blijven ontwikkelen en kan blijven groeien is top! Ik vind het maar knap. Careflex blijft bij haar standpunt en dat vind ik erg mooi."
Recruiter
"Werken bij Careflex zegt het al. Flexibel werken in de zorg. Flexibel in de breedste zin van het woord. Je kan werken op verschillende locaties maar ook in kernteams. Je hebt eigen regie over je rooster. Je beschikbaarheid bepaal jezelf. En ja, een nee is ook een antwoordNa 3 jaar werkzaam te zijn bij Cf, heb ik de andere kant van de zorg kunnen zien. Minder overleggen en minder plannen schijven. Echt bezig zijn met de clienten.Ook mijn eigen ontwikkeling is veranderd door de jaren heen. Door middel van gratis cursussen en eigen leerdoelen ben ik ook zelf nog steeds gaan ontwikkelen.Ook na 25 jaar zorg valt er nog voldoende te leren.Dus ben je kundig, authentiek en gastvrij? Laten we dan samen 100% de zorg een stukje mooier maken. Pros Gratis cursussen Cons Eigen balans werk en prive."
Extern zorgverlener
"De waardering vanuit de organisatie en collega's is uniek! Je voelt je echt gezien en een onderdeel van de organisatie. Daarnaast fijn zelf de regie te hebben in het bepalen en aannemen van diensten. De groei die ik als persoon heb gemaakt door te gaan werken voor Careflex is enorm. Had nooit gedacht te staan waar ik nu sta. Ik zou het werken voor Careflex zeker aanraden. Een fijne en warme organisatie."
Euroostyles
"Anderhalf jaar geleden door mijn verhuizing kwam ik bij Careflex terecht. Dit was ideaal, want ongeacht waar ik woonde (Breda of zuid-Limburg) ik kon hier altijd werken. Ik ben heel erg blij dat ik voor Careflex (en Careflex voor mij) heeft gekozen 1,5 jaar geleden. Het is een bedrijf waar je je kunt ontwikkelen, nieuwe uitdagingen aan kunt gaan en ik me altijd goed ontvangen en gehoord voel. Ik werk met veel plezier op de leuke, uitdagende projecten en in verschillende takken van de zorg. Heerlijk die afwisseling! 🤩"
Elise Tiggelman
"Ik werk nu een 1,5 jaar bij Careflex en ik ben blij dat ik voor Careflex heb gekozen. Mijn ervaring is dat er goed met je meegedacht wordt en ook maar je geluisterd wordt. Careflex is er ook echt voor jou en denkt graag met je mee. Ik heb al op leuke en interessante groepen mogen staan, en het wordt alleen maar interessanter, echt top! Alleen maar positieve ervaringen gehad en ga zeker nog lang niet weg bij Careflex!"
Yv
"10 jaar met veel plezier gewerkt. Ik haalde volop werkplezier en diepgang uit projectmatig werken. Met de opdrachtgever samen de zorg naar een hoger niveau tillen. Ik kreeg voldoende ruimte om mee te ontwikkelen tot waar ik nu sta: Docent Maatschappelijke zorg. Pros Betrokken organisatie Cons Eigen rooster maar afhankelijk van wat er open staat aan diensten. Dus soms lange reeks"
Pedagogisch medewerker
"Careflex 13 jaar geleden leren kennen toen ik binnenstapte voor een sollicitatie gesprek en (voor ik de parkeerplaats af was) al meteen mn 1e dienst ging draaien. Veel mogen leren bij uitdagende uiteenlopende projecten in jeugdzorg, gehandicaptenzorg, vluchtelingen begeleiding en psychiatrie.Al deze projecten hebben mij nieuwe inzichten gegeven in mijn werk met daarbij altijd de betrouwbare basis van Careflex om op terug te mogen vallen. Want eerlijk... niet alle projecten waren fijn qua sfeer of veiligheid of paste niet bij mij. Maar door dit bespreekbaar te maken met mijn coach kwamen we tot mogelijkheden of een eerlijke conclusie het project los te laten. Dat zijn wel de uitzonderingen. De mogelijkheid om zelf mee te beslissen of een project je past, maakt dat je je gewaardeerd voelt en ingezet wordt op je kwaliteiten. Er wordt met je meegedacht over de inzetbaarheid. Meer als het kan en minder als dat nodig is door bv thuissituatie.Mij past het projectmatig werken, trouble shooten, hard werken en weer loslaten als het kan. Daar staat Careflex voor, ondersteunen waar nodig en overdragen als het kan of de wens daar is Cons Je moet zeker in het begin nee leren zeggen, je kan nl elke dag wel werken als je overal ja op zegt 😏."
seniorbegeleider/ Coach/verpleegkundige
"Hier is mijn verhaal over mijn ervaring bij Careflex en mijn sollicitatie bij hen. Na veel vrijwilligerswerk te hebben gedaan voor asielzoekers en mantelzorg te hebben verleend aan mijn moeder, besloot ik om van mijn passie voor zorg mijn beroep te maken. Mijn zorgzaamheid en empathie voor anderen motiveerden me om in de zorgsector te zoeken naar vacatures. Zo stuitte ik op een vacature voor het werken en leren bij Careflex.Nadat ik de website van Careflex had verkend en de ervaringen van hun medewerkers had gelezen, raakte ik enthousiast. Ik besloot direct te solliciteren. Binnen een uur werd ik gebeld, en hoewel ik de volgende dag op vakantie zou gaan, kon ik dezelfde dag nog op sollicitatiegesprek komen. Het gesprek verliep voortreffelijk, ik voelde me meteen welkom, en tot mijn vreugde werd ik dezelfde dag nog aangenomen. Het leek wel alsof mijn droom werkelijkheid werd.Hoewel ik van plan was om twee weken op vakantie te gaan, realiseerde ik me dat ik de trainingsweek bij Careflex niet wilde missen vanwege het positieve sollicitatiegesprek. Dus besloot ik een week eerder terug te keren. De trainingsweek bleek buitengewoon leerzaam en boeiend te zijn.Inmiddels heb ik al enkele diensten gedraaid, en ik ben zeer tevreden. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ik geen spijt zal krijgen van mijn beslissing. Ik ben vastberaden om mijn opleiding succesvol af te ronden en mijn toekomst bij Careflex voort te zetten. Pros De sfeer binnen Careflex!"
Begeleidster
"Geen 1 dag is hetzelfde binnen careflex. Je kan daar werken waar je het beste tot je recht komt. Mocht er echt iets zijn dan is er altijd iemand beschikbaar voor je. Er is een zeer ruim aanbod aan cursussen waardoor je jezelf altijd kan blijven ontwikkelen. Tegenwoordig kan je ook via careflex een opleiding volgen. Zeker raadzaam voor mensen die wel de zorg in willen, maar er nog weinig tot geen ervaring in hebben. Af en toe een feestje erbij om gezellig samen te zijn buiten werk om. Een open kantoor waar je zo binnen kan wandelen zonder echt hiervoor een afspraak te moeten maken. Het echte familie gevoel komt boven als je werkt bij careflex. Pros Familie gevoel Cons Soms vrij lange reistijd van en naar je werk"
Begeleider gehandicaptenzorg
"CAREFLEX is een leuke werkgever die veel mogelijkheden bied voor uitdaging en afwisseling. Je werkt zelfstandig maar wordt goed begeleid. Je komt op uitdagende en interessante locaties en kan met verschillende doelgroepen werken."
Begeleider / opleidingsadviseur
"Na vele jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt ben ik weer terug in Nederland. Ik heb aangeklopt bij Careflex en ik ben ondertussen alweer een ruime 3 jaar met veel plezier werkzaam binnen de uitdagende zorg. Ik heb mijn opleiding voor mijn vertrek uit Nederland gevolgd, dus met mijn eerdere werk en mijn levens ervaring werd ik met veel plezier binnen gehaald. Ik beslis nu zelf waar en waneer ik werk. Uiteraard in overleg met de planning en zorgmanagers. Samen zoeken we naar projecten waar ik het beste in pas en me op mijn plek voel. Dit kan een 1 op 1 project zijn, of het ondersteunen of overnemen van een bestaand team op een woonvoorziening. Samen met het (kern)team vanuitCareflex ondersteunen we de desbetreffende instelling, helpen het team en de groep weer op een rit te krijgen en als alles weer loopt zoals het moet, stromen we uit, op maar een nieuwe uitdaging. Tussendoor is er altijd tijd voor adhoc diensten op plaatsen waar ik nog nooit van heb gehoord met cliënten waar ik nooit van had gedacht er mee te werken. Er is veel aanbod in interne en externe opleidingen, er zijn diverse doorgroei mogelijkheden, en zoals al eerder gezegd min of meer baas over je eigen rooster."
Naud Brouwer
"Ik werk nu al 8 jaar voor careflex en ben een erg tevreden werknemer! Geen een dag is hetzelfde. Ik heb super veel geleerd en veel ervaring op gedaan. Wat ik erg prettig vind is dat je werk en privé goed in balans kan houden doordat je zelf je rooster kan bepalen. Carelfex is een humaan bedrijf en je word dus niet gezien als nummertje maar er word naar jou als persoon gekeken. Er is veel training aanbod en hierin word gestimuleerd jezelf te ontwikkelen. Je wordt erg gewaardeerd en in het zonnetje gezet voor de inzet die je toont! Top bedrijf!"
Charlotte Brugel
"Een groep top mensen, zeer persoonlijke aanpak en echt met oog op wat jij kan en wil. Ruimte om je te ontwikkelen en eindeloze voorraad aan uitdaging. Je krijgt hier echt de ruimte om elke doelgroep te ontdekken en overal in Nederland de dagen van mensen in de complexe zorg een stukje beter te maken."
Devin clement
"Typische dagen zijn er niet bij careflex want elke dag is weer een nieuwe uitdaging.Je kan (en moet een aantal per jaar) oneindig veel cursussen volgenPrima salarisGoeie arbeidsvoorwaardenHet voelt als een warm bad vanaf dag 1Management is goed bereikbaar dus je kan altijd naar binnen lopen als je ergens tegenaan loopt of een fantastische dag hebt gehad.Het moeilijkste is wel het aanpassen aan de verschillende groepen. Pros Open werkcultuur. Lease auto. Doorgroeimogelijkheden Cons de rijstijd voor en na je werk"
Begeleider
"Careflex is een heel fijn bedrijf waarbij er echt wordt gekeken naar de mens zelf. Als je bij Careflex werkt heb je regie over je eigen rooster en kun je zelf aangeven met welke doelgroep je wilt werken. Iedere werknemer krijgt een zorgmanager toegewezen waar hij/zij altijd terecht kan, daarin is de communicatie erg sterk en voelt de medewerker zich altijd gehoord. Careflex biedt veel verschillende cursussen en trainingen aan waardoor de medewerker zich kan blijven ontwikkelen."
Gabriëlle van den Bosch
"Careflex is een heel fijn bedrijf waarbij er echt wordt gekeken naar de mens zelf. Als je bij Careflex werkt heb je regie over je eigen rooster en kun je zelf aangeven met welke doelgroep je wilt werken.Iedere werknemer krijgt een zorg coach toegewezen waar hij/zij altijd terecht kan, daarin is de communicatie sterk en voelt de medewerker zich altijd gehoord.Careflex biedt ook veel verschillende cursussen en trainingen aan jezelf te blijven ontwikkelen. Pros eigen regie over je rooster"
lerende medewerker
"Vanuit een faillissement in een ander bedrijf, kennis mogen maken met Careflex. Het gesprek met Anouk in het hoofdgebouw (Breda) maakte mij enthousiast. De kernwaarden van het bedrijf past bij mijn persoonlijke eigenwaarde en er wordt geluisterd. Eenmaal het contract getekend, afgesproken hoe, wat nu verder. Anouk hielp mij met het proces. Vanuit Careflex te horen gekregen dat ik onder de zorgmanager van het oude bedrijf zal komen. Uiteindelijk toch te horen gekregen dat ik bij het team van Anouk mag aansluiten, dit maakt mij enthousiast. De dienst, voornamelijk ASVZ of Amarant zijn prima. Dynamisch. Veel LVB, dit moet de begeleider wel liggen, soms zijn de afdelingen voor mij “te” rustig, tips gekregen om hier een ander draai aan te geven, de uitdagende zorg, voornamelijk VIC vindt ik dan het meest interessant. Binnen Careflex krijg je met regelmaat training aangeboden, dit is prettig, alles is laagdrempelig. Hierdoor is veel mogelijk en kan er zelf gekozen worden. Wat betreft werk uren, zelf is alles te bepalen. Diensten zijn in overvloed. Kortom, wil je 100% samen staan voor het doel in de zorg, kom bij Careflex want je wordt gehoord, je krijgt een glimlach en bovenal een fijne eigen inzetbare tijd."
remco van Dongen
Alleen beoordeeld met cijfer
Malika
"Geen dag hetzelfde binnen careflex, van werken op project basis, met collega's van de diverse zorginstellingen, tot overname van de zorg voor cliënten met alleen careflex collega's. Elke dag nieuwe uitdagingen waarbij gekeken wordt waar je kwaliteiten liggen en wat er bij je past. Alles in goed overleg met je zorgmanager en planning. Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ik ervaar heel veel waardering vanuit Careflex voor mijn inzet op diverse plaatsen. Bovenal vind ik het heerlijk dat ik zelf kan bepalen wanneer ik werk en wanneer niet, hierdoor is er balans tussen werk en privé. Pros Zelf je rooster plannen Cons Reistijd is eigen tijd"
Begeleider complexe zorg en vertrouwenspersoon
"Een werkdag bij careflex is nooit hetzelfde. Elke plek is een nieuwe uitdaging, mocht je behoefte hebben aan iets vast kijken ze graag met je mee naar een project. Het maken van je eigen rooster is voor mij een van de grootste voordelen. Er wordt wel van je verwacht veel kilometers te maken voor je diensten."
Begeleider complexe zorg
"Je word gebeld voor een op jouw profiel aangepaste dienst. Je krijgt een beschrijving en met akkoord kun je aan de slag. Er word verwacht dat je aardig wat kilometers wil maken om je diensten te draaien, maar daarentegen zal de werkgever er alles aan doen om dit positief te compenseren. Denk daarbij aan overnachten in een b&b en het woon-werk vergoeding. Wees zelfstandig en geef aan wanneer je uren nodig hebt. De planning kijkt dan graag naar mogelijkheden. Pros Vele cursussen en trainingen, Altijd iemand op standby wanneer je wil sparren over je dienst, Leaseauto Cons Dubbele diensten, Reisuren tellen niet"
Begeleiding op projectbasis
"Een organisatie die kijkt naar het het mens achter de zorgnemer. Careflex bied haar werknemers veel kansen om zichzelf te ontwikkelen en groeien in het vakgebied. Samen wordt er gekeken wat het beste past voor een werknemer. Goed contact, professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijk."
Sander Baijens
"Careflex, Een plek waar je mag zijn wie je bent, een plek waar iedereen mag en kan leren. Careflex kijkt naar oplossingen in plaats van problemen. Bij Careflex voel ik me gehoord als er iets is waar ik mee zit, ik voel me serieus genomen. Careflex benaderd dingen vanuit positiviteit en kijkt naar wat je kunt als persoon maar ook als zorgprofessional. Er is veel mogelijk bij Careflex doordat er verschillende branches zijn, je doorgroei mogelijkheden hebt en je kan kiezen of je op project basis werkt of liever in de flex. Als je bij Careflex werkt dan kom je overal en nergens en kan je dus ook overal leren. Bij Careflex hebben ze veel kennis, kennis die jij ook mee kan krijgen als je je inschrijft voor de interessante cursussen"
Anne Spies
"Ik werk graag bij Careflex en doe er veel ervaring op."
Ambulante begeleider complexe zorg
"Ben blij dat ik hier kan werken. Ook als het even tegen zit word er mee gedacht. Natuurlijk kunnen niet alle problemen opgelost worden. Daar word dan hulp van buiten voor gezocht"
Begeleider gehandicaptenzorg
"Prettige werkgever. Heel leuk team, elke x andere locatie soms ook lange periode op 1 locatie.Studie mogelijkheden en veel trainingen mogelijk."
Pedagogisch medewerker
"4 jaar deel uit mogen maken van dit mooie instituut waarbij zorg voor de cliënten in verschillende doelgroepen maar ook zeker de zorg voor de medewerkers de hoogste prioriteit is. Samen 100% is het motto van Careflex en deze maken ze 100% waar."
Mieke Tijssen
Alleen beoordeeld met cijfer
Joyce Kleijn
"Jammer dat je in een tak van sport wordt gezet die niet bij me past. Duidelijk aangegeven tijdens sollicitatie waar mijn ambitie en proffessie ligt maar betreffende doelgroep had gewoon mensen nodig. Aangegeven dat ik dat niet meer ga doen en vlg vraag is dan of ik wel voor careflex wil blijven werken. Jazeker maar niet de doelgroep waar ik in geduwd ben. Ort in uurloon? Grapjassen, dan geen nachtdienst tot dit aparte beleid is herzien."
Angel
"Een werkgever waar ik al bijna 5 jaar met plezier werk.Verschillende doelgroepen en veel verschillende instellingen. Een plek voor veel variatie in je werk, kiezen voor vaste projecten en/of juist verschillende (doel)groepen.Belangrijk is wel je eigen grens goed aan te geven, in je rooster maar ook op het gebied van groepen die minder bij je aansluiten. Soms een dienstje buiten je eigen comfortzone is niet erg, maar iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten die het beste naar voren komen wanneer je op plek wordt ingezet die bij je past. Een werkgever waar je jezelf mag zijn, waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en door de afwisseling in het werk houdt ik er veel plezier in!"
Begeleider
"Mijn ervaring met Careflex is super positief! Vanaf het moment dat ik hier binnen kwam heb ik me meteen thuis gevoeld. Op je collega's kun je altijd rekenen en de flexibiliteit binnen Careflex is voor mij absoluut een groot pluspunt!"
HR medewerker
"Careflex is de fijnste werkgever die ik tot nu toe gehad heb. Fijne collega’s, open en eerlijk en een goede werksfeer. Ik werk met plezier voor Careflex! Pros Goede werksfeer Cons -"
Medewerker
"Het is heel divers, als je overal inzetbaar bent kom je op de meest leuke plekken. Je blijft je ontwikkelen en je leert schakelen in diverse doelgroepen."
Begeleider
"Al jaren een fijne werkgever met oog voor zijn medewerker! En weet dat hij/zij de belangrijkste spil is in de zorg voor de kwetsbare doelgroep."
Miranda van den Berk
"Ik heb bij diverse organisaties gewerkt maar nergens is er zo'n positieve werksfeer als bij Careflex. De directie is jong en zij zitten boordevol mooie plannen voor de toekomst. Iedereen is ook oprecht betrokken bij elkaar. Bij Careflex wordt nog echt gekeken naar de mens achter het c.v. Een erg gezellig bedrijf om voor te werken met diverse doorgroeimogelijkheden. Pros Eigen zorgcoach Cons -"
Intercedente
"Careflex is een fijne werkgever. Binnen Careflex krijg je hulp en les waar je dit nodig hebt."
Groepsbegeleider
"Geen dag is bij Careflex hetzelfde. Je bepaalt zelf waar en wanneer je wil werken. Het is een fijne plek om te werken en verder te ontwikkelen, een plek waar je mag leren. Waar het veilig genoeg is om een fout te mogen maken. Waar je mag zijn wie je bent.Er wordt veel vanuit projecten gewerkt, dus werk je ( wanneer je dit wil) voor langere tijd op een plek binnen je eigen kernteam.De mooiste projecten zijn die waar je van begin tot eind betrokken bent. Waar je meedenkt over hoe het anders en (soms) ook beter kan. Wanneer je dan het project afsluit en ziet dat het team van de instelling het weer zelf kan. Dat het vertrouwen er weer is. Dat de cliënten weer vrolijk en blij zijn. Daar doe je het voor. Pros waardering, zelf je uren indelen, zelf bepalen waar jou kwaliteiten het beste passen, voldoende mogelijkheden voor bijscholing en verdieping. Cons Als je niet van autorijden houdt is Careflex misschien niet geschikt"
Begeleider
"Al jaren een fijne werkgever met oog voor zijn medewerker! En weet dat hij/zij de belangrijkste spil is in de zorg voor de kwetsbare doelgroep. Ben jij iemand met passie voor zorg, kom dan werken bij careflex zorggroep. Pros Beheer van je agenda, medewerker centraal, ontwikkelkansen Cons Als je niet van reizen houdt kun je daar misschien tegenaan lopen."
(Senior) groepsbegeleider, intro- enthousiasteling
Alleen beoordeeld met cijfer
Remco de Waal
"Net als iedereen? Nee zeker niet!Uitdaging en flexibiliteit to the max en dan kom je op de meest bijzondere werkplekken binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en psychiatrieHou je ook nog eens van kleinschaligheid en persoonlijke aandacht? Dan zit je bij Careflex op je plek Pros Afwisselend, aandacht"
Begeleider
"De tijd gaat snel, wat maakt dat ik al 10 jaar in de zorg werk waarvan de laatste 5 maanden voor Careflex. Jarenlang heb ik op residentiële woongroepen mogen werken met veel plezier, bij twee verschillende bedrijven. Toch wilde ik mijzelf meer ontwikkelen en beter worden in mijn vak waardoor ik onder andere heb gekozen voor Careflex. Na een aantal maanden voor Careflex te hebben gewerkt merk ik dat ik sterker in mijn schoenen sta en zelfverzekerder ben geworden op de werkvloer om met de juiste overwicht de goede keuzes te maken voor de mensen waarmee ik werk. Naast dat ik merk dat ik beter ben geworden in mijn werk, voel ik me ook betrokken bij het bedrijf en slagen ze er voor mij in om mij als onderdeel van het bedrijf te voelen in plaats van een nummertje. De bedrijfscultuur weet Careflex laagdrempelig te houden waarmee ze voor mij een positief verschil weten te maken tegenover andere zorginstellingen waar ik tot nu toe voor gewerkt heb. Pros De laagdrempeligheid en betrokkenheid Cons Careflex is vast niet perfect, maar kan me nu geen minpunten bedenken"
Pedagogisch medewerkster
"Als je van werken en reizen houdt, dan kan je je hart ophalen bij Careflex. Ik woon op 200 km afstand van Breda, waar het hoofdkantoor is. Echter heb ik wel een band met mijn collega's. Pros Jouw beschikbaarheid geef jezelf aan. Uiteindelijk bepaal jij zelf jouw grenzen qua reistijd, uren en de doelgroep. Cons Als grenzen stellen niet jouw sterkste kant is, dan kom je jezelf bij Careflex tegen."
Allround pedagogisch (groeps)begeleider
"Ik ben zelf nu werkzaam binnen Careflex en dan denk je misschien dan ben je bevooroordeeld. Maar ik ben ook zeker kritisch. Zelf ben ik ook ooit werkgever geweest en dan ga je toch anders kijken naar je eigen werkgever.Het sollicitatiegesprek, ik dacht wat een mooie woorden allemaal, als ze dat maar waar kunnen maken. Maar mijn kritische noot is in nu inmiddels na een jaar in dienst te zijn omgezet naar een positieve noot.Careflex doet wat het zegt en zegt wat het doet, en heeft altijd oog voor zijn medewerkers. De regie die je hebt over je eigen werk, de uren, wanneer je werkt maar ook waar en met welke doelgroep zorgen dat dit het plaatje van een ideale werkplek en werkgever compleet maakt.En als laatste maar zeker niet minder belangrijk de mogelijkheden die ze bieden tot ontwikkeling. Door bijvoorbeeld een eigen coach waarmee je je groei en wensen tot de toekomst kunt bespreken maar ook een opleidingsgids.. Jaja een hele gids... Met trainingen voor ieder wat wils. Daar gaat mijn hart echt sneller van kloppen. Een werkgever die bereid is zo intensief te investeren in zijn medewerkers, investering in werkplezier maar ook investering in de ontwikkeling en kwaliteit van zijn medewerkers. Pros Regie werktijden en werkplek/doelgroep, ontwikkelings mogelijkheden Cons Je moet regie kunnen pakken en nee kunnen zeggen want er is altijd werk"
Begeleider complexe zorg
"Als medewerker bij Careflex krijg je echt de kans jezelf te ontwikkelen. Door het werken met de verschillende doelgroepen leer je wat bij je past en krijg je de kans om je daar verder in te ontwikkelen. Een coach zal je hierbij helpen en het proces in de gaten houden. Voor de medewerkers wordt goed gezorgd en de medewerkers zorgen op hun beurt weer goed voor de cliënten. Ik vind het een unieke werkgever. Pros Oog voor medewerkers, coaching, authentiek Cons -"
Groepsbegeleider
"Wanneer je van afwisseling, flexibiliteit en een positieve omgang houdt., solliciteer dan gerust bij Careflex. Careflex biedt mij leuke en gevarieerde werkplekken waar ik mijn expertise in uitvoering kan brengen. Alles gaat in overleg en de medewerkers zijn vriendelijk en denken met je mee.In 2015/2016 ben ik werkzaam geweest voor Careflex. Na een periode, bij een andere werkgever te hebben gewerkt,besloot ik om weer te gaan solliciteren bij Careflex. Bij deze organisatie behield ik een zeer goed gevoel. Als je bij Careflex gaat werken, word je ingezet bij verschillende organisaties. Mijn ervaring is dat je overal vriendelijk en serieus benaderd wordt. Je stelt vragen wanneer je iets niet weet en dat wordt gewaardeerd. Ook krijg je duidelijke omschrijvingen van de doelgroepen en de daarbij behorende werkzaamheden. Het begin is altijd wat lastig. Je moet even cultuur snuiven en aanvoelen. Maar over het algemeen ben je binnen een paar minuten lekker aan het werk. En ga je met een voldaan gevoel naar huis. Echt een aanrader!Gr Gerty Pros Flexibiliteit Cons Nvt"
Begeleidster Complexe zorg
"Careflex is echt een leuk bedrijf om voor te werken. Ze zijn flexibel vrolijk inventief en verwachten dit ook van de werknemers. Je moet sterk in je schoenen staan om overal inzetbaar te kunnen zijn en goed nee kunnen zeggen. Ze organiseren veel leuke activiteiten om de band tussen de werknemers te versterken en geven ook regelmatig een leuke attentie. Pros Leuk positief bedrijf Cons Je moet wel nee kunnen zeggen"
Pedagogisch medewerkster
"Zeer correct, vooruitstrevend en werkt met een goede visie.zeer professionele collega's."
BEGELEIDER/ COACH/ TEAMLEIDER
"Ik heb altijd met veel plezier voor Careflex gewerkt. Het is een organisatie die jou door heel Nederland kan inzetten, bij de meest diverse groepen en ook individuele cliënten.Ik heb heel veel geleert tijdens mijn jaren bij careflex, zoals mijn eigen grenzen kennen en bewaken. Ook creatief omgaan met situaties en nog veel meer. Pros team van carerflex staat altijd voor je klaar, waar je ook voor belt Cons Je hebt geen vaste werkplek, je weet nooit wat er komen gaat"
begeleider
"Prettige werkgever die mij in de gelegnheid stelt om mijzelf te professionaliseren en om een brede ervaring op te doen binnen de zorg. De verschillende functies die ik heb uitgevoerd via Careflex, heb ik allen met enorm veel plezier en naar tevredenheid van de opdrachtgevers vervult. Pros projectmatig werken"
Consulent Jeugd