Begeleider
Landelijk
4 - 36 uur
Vast
Solliciteer direct
Begeleider Rachid glimlacht en knielt neer naast cliënt in rolstoel.

Begeleider

Lever uitdagende zorg vanuit vrijheid, energie & voldoening

Landelijk
4 - 36 uur per week
€ 2288 - € 3813
Vast
Solliciteer nu!

Positieve impact bij complexe zorg

Het leven van cliënten met complexe zorgvragen een beetje beter, mooier en leuker maken: als Begeleider bij Careflex zet jij je daar elke dag voor in. Dagelijks nemen we de zorgtaken én verantwoordelijkheden tijdelijk over van zorginstellingen die daar op dat moment onvoldoende aan toe komen. Deze cliënten hebben bijvoorbeeld intensieve zorg nodig of vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag. Dat betekent dat je de ingewikkeldste en uitdagendste zorg biedt in jouw werkveld. Dat is soms lastig, maar geeft je vooral een hoop energie en nog meer voldoening. Met jouw inzet maak je een groot verschil voor kwetsbare mensen en maak je hun leven een beetje beter, mooier en leuker. Ook help je zorginstellingen de kwaliteit van hun zorg te verbeteren, nu én op lange termijn.

Na vele jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt ben ik weer terug in Nederland. Ik heb aangeklopt bij Careflex en ik ben ondertussen alweer een ruime 3 jaar met veel plezier werkzaam binnen de uitdagende zorg. Ik heb mijn oplei ...
Naud Brouwer
Ik werk nu al 8 jaar voor careflex en ben een erg tevreden werknemer! Geen een dag is hetzelfde. Ik heb super veel geleerd en veel ervaring op gedaan. Wat ik erg prettig vind is dat je werk en privé goed in balans kan houden doordat je zelf ...
Charlotte Brugel
Een groep top mensen, zeer persoonlijke aanpak en echt met oog op wat jij kan en wil. Ruimte om je te ontwikkelen en eindeloze voorraad aan uitdaging. Je krijgt hier echt de ruimte om elke doelgroep te ontdekken en overal in Nederland de da ...
Devin clement
Typische dagen zijn er niet bij careflex want elke dag is weer een nieuwe uitdaging.Je kan (en moet een aantal per jaar) oneindig veel cursussen volgenPrima salarisGoeie arbeidsvoorwaardenHet voelt als een warm bad vanaf dag 1Management is ...
Begeleider
Careflex is een heel fijn bedrijf waarbij er echt wordt gekeken naar de mens zelf. Als je bij Careflex werkt heb je regie over je eigen rooster en kun je zelf aangeven met welke doelgroep je wilt werken. Iedere werknemer krijgt een zorgmana ...
Gabriëlle van den Bosch
Careflex is een heel fijn bedrijf waarbij er echt wordt gekeken naar de mens zelf. Als je bij Careflex werkt heb je regie over je eigen rooster en kun je zelf aangeven met welke doelgroep je wilt werken.Iedere werknemer krijgt een zorg coac ...
lerende medewerker
Vanuit een faillissement in een ander bedrijf, kennis mogen maken met Careflex. Het gesprek met Anouk in het hoofdgebouw (Breda) maakte mij enthousiast. De kernwaarden van het bedrijf past bij mijn persoonlijke eigenwaarde en er wordt gelui ...
remco van Dongen
Alleen beoordeeld met cijfer
Malika
Geen dag hetzelfde binnen careflex, van werken op project basis, met collega's van de diverse zorginstellingen, tot overname van de zorg voor cliënten met alleen careflex collega's. Elke dag nieuwe uitdagingen waarbij gekeken wordt waar je ...
Begeleider complexe zorg en vertrouwenspersoon
Een werkdag bij careflex is nooit hetzelfde. Elke plek is een nieuwe uitdaging, mocht je behoefte hebben aan iets vast kijken ze graag met je mee naar een project. Het maken van je eigen rooster is voor mij een van de grootste voordelen. Er ...
Begeleider complexe zorg
Bekijk alle reviews

Begeleider bij Careflex

Als Begeleider ondersteun en help je je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Hierbij houd je je bezig met complexe zorginhoudelijke vraagstukken. Je brengt structuur aan in het dagelijks leven van je cliënten en stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te leven. Tegelijkertijd verzeker je hen ervan dat ze er niet alleen voor staan. Door de complexiteit van de zorgvragen is jouw rol uitdagend; daarom vinden we het belangrijk dat je je werk kunt invullen op een manier die bij je past. Waar, wanneer en hoeveel je werkt, bepaal je grotendeels zelf. Tegelijkertijd krijg je van ons de begeleiding, coaching en maatwerktrainingen die je nodig hebt, zodat je met plezier en succes kunt werken en groeien.

Waarom werken bij Careflex?

Wat maakt werken bij Careflex interessant, leuk en bijzonder? We vertellen het je graag:

Een vast contract

Start je bij Careflex? Dan begin je direct met een vast contract. Wij vertrouwen je en geven je daar graag zekerheid voor terug.

Samenwerken aan verschillende projecten

Voor elk project wordt een kernteam op maat samengesteld. Dat betekent dat je regelmatig met andere collega’s samenwerkt en een heleboel Careflexers goed leert kennen.

Eigen regie & vrijheid

Je kunt in grote mate zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt. Ook kun je onbeperkt onbetaald verlof opnemen. Doordat je op projectbasis werkt, hoef je geen energie te verspillen aan administratie en andere tijdrovende verplichtingen.

Persoonlijke coaching & begeleiding

Complexe zorg leveren is topsport—en topsporters hebben topcoaching nodig. Goed voor jou zorgen staat bij ons dan ook voorop. Een team van zorgmanagers en planners staat klaar om je te ondersteunen waar en wanneer je dat nodig hebt, zodat jij je werk met plezier en voldoening kunt uitvoeren.

Groei & ontwikkeling

Bij ons kun je altijd blijven doorleren, op jouw manier. We bieden verschillende trainingen aan die gelijkstaan aan een bepaald aantal punten; per dienstjaar vragen we je om 5 van zulke ontwikkelpunten te behalen. Zo stimuleren we jou om te blijven werken aan je eigen groei, en kun je er tegelijkertijd op vertrouwen dat hier ook genoeg tijd en ruimte voor is.

Regelmatig georganiseerde uitjes & plezier

Wij zijn ooit gestart als familiebedrijf; dat zit nog altijd in ons DNA. Dat familiegevoel versterken we graag door de verbinding met elkaar op te zoeken en samen leuke dingen te ondernemen.

Dit ga je doen

Als Begeleider bij Careflex doe je veel meer dan enkel het bieden van basiszorg. Je moedigt de cliënt aan om zo zelfstandig mogelijk te leven en ondersteunt hem of haar hierbij door structuur, een luisterend oor en een veilige omgeving te bieden. Je ziet complexe zorgvragen als een interessante uitdaging, die je met enthousiasme aangaat. Door net dat stapje extra te zetten, maak je een positieve impact op het leven van de cliënt en ontzorg je tegelijkertijd de zorginstelling. Zo draag je op persoonlijk niveau én grotere schaal bij aan het bieden van de beste zorg voor iedereen.

Begeleider Rachid maakt een wandeling in het park met een cliënt in een rolstoel.

Dit ben jij

Als Careflexer sta je stevig in je schoenen. Je weet van aanpakken en bent niet bang om buiten je comfortzone te treden. Verder ben je nieuwsgierig en zoek je door naar de vraag achter de vraag, net zo lang tot je een passend antwoord vindt. Je blijft graag groeien en pakt elke ontwikkelingskans met beide handen aan. Doordat je veel verantwoordelijkheid draagt, kan je werk soms veel van je vragen. Zorgen op dit niveau is topsport, dat weten wij. Daarom staat een team van zorgmanagers en planners altijd voor je klaar. Zij ondersteunen je met een luisterend oor, praktische begeleiding en persoonlijke coaching; je staat er dus nooit alleen voor.

Dit neem je mee

 • Je hebt ervaring in de complexe zorgverlening. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt in (een combinatie van) de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg of ggz, of hebt ervaring met gedragsproblematiek.
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau 3.
 • Je bent getraind in het omgaan met verbale en fysieke agressie.
 • Je houdt van afwisseling in je werk en gaat nieuwe uitdagingen met enthousiasme aan.
 • Je toont interesse in anderen en maakt gemakkelijk contact.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed handelen in lastige situaties.
 • Je houdt van samenwerken en durft om hulp te vragen.
 • Je bent bereid om in elk geval één uur van en naar je werk te reizen. Heb je een eigen auto? Dat is helemaal fijn; zo ben je flexibeler inzetbaar.

En dit krijg je van ons

 • Je bepaalt grotendeels zelf wanneer en hoeveel je werkt.
 • Een team van zorgmanagers dat altijd voor je klaarstaat met persoonlijke coaching en begeleiding.
 • 25% keuzebudget, boven op je salaris, dat je vrij kunt besteden.
 • Mogelijkheid tot een Careflex-leaseauto, zodat je veilig en snel op je werk bent.
 • Maatwerktrainingen, zodat je kunt blijven groeien.
 • Regelmatig georganiseerde Careflex-uitjes.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Werken bij Careflex betekent werken op jouw manier. Je gaat op projectbasis aan de slag bij verschillende zorginstellingen met uiteenlopende doelgroepen, waaronder de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en ggz. Waar precies, dat bepaal je zelf, in overleg met je zorgmanager. Ook kun je je eigen rooster inrichten. Je kiest zelf hoeveel uren je werkt, maar wél met de zekerheid van een vast contract. Daardoor is elke werkweek anders.

Afwisseling en autonomie zijn dan ook onderdeel van iedere werkdag, maar dat betekent niet dat je op jezelf bent aangewezen. Wij staan voor je klaar met persoonlijke aandacht, coaching en trainingen. Zo is je zorgmanager elk moment bereikbaar om je ondersteuning of een luisterend oor te bieden. Ook gaan jullie samen minimaal vier keer per jaar om tafel zitten om jouw ontwikkeling te bespreken en te kijken waarin je nog verder kunt groeien. Als onderdeel daarvan stimuleren we je om elk jaar meerdere trainingen te volgen. Want als wij goed voor jou zorgen, kun jij je vanuit plezier, voldoening en energie richten op dat wat telt: de cliënt de allerbeste zorg bieden.

Kom werken bij Careflex

Wil je bij ons aan de slag? We horen graag van je! Vul onderstaand sollicitatieformulier in, dan bellen we je binnen twee werkdagen terug.

Het sollicitatieproces: dit kun je verwachten

Solliciteren

Geïnteresseerd in onze vacature Begeleider? Laat het ons weten!

Kennismaken

We bellen je binnen twee werkdagen om kennis te maken.

Persoonlijk gesprek

Samen gaan we dieper in op je werkervaring, je kwaliteiten en onze visie.

Welkom bij Careflex!

We stellen je voor aan onze collega’s en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor de start.

Aan de slag

Je eerste werkdag bij Careflex!

Solliciteer nu!