Maak met ons het leven van elke cliënt beter, mooier & leuker

Bouw mee aan een fijn leven voor kwetsbare mensen met de meest uitdagende zorgvragen. Om die impact te maken heb je tijd, mentale ruimte en aandacht voor je cliënten nodig. Bij Careflex doen we er alles aan om dat mogelijk te maken. Maar daar hebben wij de juiste mensen voor nodig. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk de Careflex vacatures voor meer informatie.

Careflex vacatures: draag bij aan de beste zorg, nu én later

Als je op zoek bent naar vacatures in de zorg, dan is Careflex iets voor jou. Als Careflexer ondersteun je verschillende instellingen bij het leveren van de meest complexe zorg aan één of enkele cliënten, wanneer zij daar door gebrek aan tijd of vaardigheden extra hulp bij nodig hebben. Op projectbasis nemen jij en je collega’s de zorgtaken van het team geheel of gedeeltelijk over. Die uitdagende taak is weggelegd voor alleen de beste zorgprofessionals; je mag jezelf dus zeker tot de top van jouw vakgebied rekenen. Doordat je jouw waardevolle skills inzet op de plek waar die het hardst nodig zijn, kun je een écht verschil maken—zowel voor je cliënt als voor de instelling. Dankzij jouw inzet verbeteren we de zorg op structurele wijze. Zo werken we samen aan ieders kwaliteit van leven. 

 

 

Begeleider Rachid glimlacht naar cliënt in rolstoel - Careflex

Werk waar en wanneer je wilt

Waar en voor hoe lang je ondersteuning biedt is volledig afhankelijk van de behoefte én jouw eigen wensen. Zo kun je aan de slag in de ggz, jeugd-, gehandicapten- of ouderenzorg, eenmalig of juist voor een langere periode. Wel werk je altijd binnen een hecht en verbonden team van collega’s, waarvan de samenstelling wisselt bij ieder project. Zo leer je een heleboel mede-Careflexers goed kennen. Bij ons heb je bovendien geen vaststaande uren of beperkingen rondom onbetaald verlof. Je kunt je rooster dus zelf inrichten en hebt veel regie in het bepalen waar, wanneer én hoeveel je werkt. Klink dit als iets voor jou? Onze flexibele vacatures voor de zorg geven je de ruimte om te werken waar en wanneer je maar wilt. 

Kom zorgen bij Careflex

Wij zoeken altijd versterking en hebben veel verschillende vacatures openstaan. Zo kan je bij ons terecht als je opzoek bent naar een vacature die zich richt op regelmatig werken in de zorg. Daarnaast hebben wij ook flexibele vacatures online staan waarbij jij de regie hebt over je eigen rooster. 

Houd je van afwisseling en flexibiliteit, word je enthousiast van een dynamische werkomgeving en heb je écht hart voor de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk hieronder alle openstaande Careflex vacatures en versterk ons team! 

Zorgavonturier

€ 2379 - € 3910
Landelijk

Zorg begeleider? Bij ons ben je zorgavonturier! Elke dag hetzelfde riedeltje? Niks voor jou, jij wil afwisseling! Elke keer weer een nieuwe ontdekkingsreis naar de onderliggende behoeften van een cliënt. Waar andere terugdeinzen, zet jij een stap vooruit. ‘Nee, onmogelijk’ en ‘zo hebben we het altijd gedaan’ zijn voor jou het startpunt voor jouw zoektocht naar mogelijkheden.  

Careflexer

€ 2379 - € 3910
Landelijk

Je leest het goed, we zoeken een Careflexer. Want gehandicaptenzorg begeleider kan je worden, maar Careflexer moet je zijn. 

Begeleider Rachid glimlacht en knielt neer naast cliënt in rolstoel.

Begeleider

€ 2379 - € 3910
Landelijk

Als Begeleider ondersteun en help je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Hierbij houd je je bezig met complexe zorginhoudelijke situaties, waaronder dubbeldiagnostiek. Je brengt structuur aan in het dagelijks leven van je cliënten en stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te leven.

Traineeship (SKJ-geregistreerd) Jeugdprofessional

€ 2379 - € 3910
Landelijk

Ben jij op zoek naar de volgende stap binnen de Jeugdzorg als SKJ-geregistreerde professional? Dan biedt deze functie jou een unieke kans om jouw SKJ-registratie te behalen. Terwijl je ervaring opdoet met de doelgroep, ontwikkel je jezelf tot jeugdprofessional. Jouw belangrijkste doel? Veiligheid creëren voor kinderen en jongeren in Nederland. 

Zorgmanager Anouk helpt cliënt met het aandoen van een jas.

Senior Begeleider

€ 2379 - € 3910
Landelijk

Wil je vanuit jouw expertise bijdragen aan het verbeteren van de zorg, zowel op individueel niveau voor de cliënt als breder binnen zorginstellingen? Kom dan werken bij Careflex en groei door naar de rol van Senior Begeleider.

Weekend begeleider

€ 2230 - € 2729
Landelijk

Als Weekend begeleider ondersteun en help je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Hierbij houd je je bezig met complexe zorginhoudelijke situaties, waaronder dubbeldiagnostiek. Je brengt structuur aan in het dagelijks leven van je cliënten en stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te leven.

Lerend Medewerker - Sociaal werk

€ 2230 - € 2830
Landelijk

Heb jij een passie voor de zorg, maar nog geen papiertje? Kom werken en leren bij Careflex! Volg bij ons de bbl-opleiding Sociaal werk (mbo-niveau 4) en combineer werken met studeren. Zo kun je uitgroeien tot een echte zorgprofessional.

Verzorgende IG

€ 2379 - € 3910
Landelijk

In jouw functie als Verzorgende IG staat persoonlijke verzorging en aandacht centraal. Je ondersteunt cliënten in hun dagelijkse leven, ziet toe op hun welzijn en veiligheid en begeleidt hen in hun fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling.

Planner

€ 2313 - € 3213
Breda

Denk je proactief mee met vragen van onze verschillende zorginstellingen? Kom dan werken bij de planning van Careflex!

Zorgmanager Miranda zit samen met begeleider Joyce aan tafel. Ze ondertekent een formulier.

Recruiter

€ 2313 - € 3414
Breda

Werf jij de allerleukste nieuwe collega's voor Careflex? Kom dan werken bij Careflex binnen het team werving en selectie?

Waarom werken bij Careflex?

Wat maakt werken bij Careflex interessant, leuk en bijzonder? We vertellen het je graag:

Uitdaging

Door de afwisseling in zorgtaken en instellingen is geen dag hetzelfde en kun je bij ons uiteenlopende ervaring opdoen. Heb je juist al een hoop jaren als zorgprofessional achter de rug? Dan kun je je expertise ten volle benutten in het ondersteunen van cliënten met de meest complexe zorgvragen. 

Volledige aandacht voor de cliënt

Doordat je zorg verleent aan een beperkt aantal cliënten, of een instellingsteam hierin ondersteunt, kun je al je tijd en aandacht op hun zorgvraag richten. Ook hoef je je niet bezig te houden met tijdrovende administratie. Zo kun jij je energie gebruiken voor dat wat er echt toe doet en werk je met meer voldoening. 

Flexibiliteit & vrijheid

Bij Careflex heb jij de touwtjes in handen. Je hebt veel regie over hoeveel, waar en wanneer je werkt. Dat geeft je controle over je werkdruk. Bovendien kun je aan meerdere projecten tegelijkertijd werken. Ondanks dat je je met complexe casussen bezighoudt, zorgt die afwisseling voor lucht en een gezonde emotionele afstand. Zo behoud je je werkplezier en scherpe blik. 

Professionele ondersteuning & ontwikkeling

Bij Careflex zorgen we ervoor dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen—nu én later. Dit betekent dat we je bijstaan met persoonlijke aandacht, begeleiding en coaching, maar je ook helpen met het volgen van trainingen, binnen onze opleidingstak of daarbuiten. Daarnaast heb je bij ons volop kansen om door te groeien en je volgende zorgstap(pen) te zetten. 

Echt impact maken

Als Careflexer zet je jouw talenten in waar die het hardst nodig zijn. Met je frisse blik en waardevolle expertise help je zorginstellingen duurzame oplossingen te creëren voor uitdagende vraagstukken. Hiermee richt je je niet alleen op het verbeteren van het leven van de cliënt, maar ook van de kwaliteit van de zorg in bredere zin. Zo kun jij een écht verschil maken. 

De Careflex-familie

Wij zijn ooit gestart als familiebedrijf; dat zit nog altijd in ons DNA. We willen graag dat jij je bij ons thuis voelt, je gewaardeerd voelt, je onderdeel voelt van ons team en jezelf kunt zijn. Dat gevoel creëren we samen door persoonlijke aandacht en gezamenlijke activiteiten. Ook zorgen we ervoor dat er voldoende momenten zijn waarop jij de verbinding kunt vinden met je collega’s en zorgmanager. 

Careflex vacatures regelmatig werken in de zorg Careflex flex zorg vacatures Flex vacatures in de zorg bij Careflex

Onze cultuur: vrijheid & verbondenheid 

Bij ons werk je vrij en flexibel, maar je staat er niet alleen voor. Wij geloven in de kracht van eigen regie, maar weten dat je daar het meest van geniet als je het óók samen kunt doen. Wanneer je met je collega’s kunt toewerken naar een doel en jouw pad met een ander kunt delen. Bij Careflex combineren we de twee werelden van individuele vrijheid en gezamenlijke verbondenheid. Dat betekent dat we je alle ruimte geven, maar er tegelijkertijd voor zorgen dat je je bij ons echt thuis voelt. Zo blijven we door gezamenlijke activiteiten in contact met elkaar. Bekijk alle Careflex vacatures.  

Ook staan we voor je klaar met intensieve begeleiding, persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Zo kun je ons team aan zorgmanagers altijd bereiken en ga je met jouw zorgmanager minimaal vier keer per jaar met elkaar om tafel zitten om jouw ontwikkeling te bespreken. Werken in de zorg is topsport en vraagt een grote verantwoordelijkheid—dat weten wij. Daarom doen we er alles aan om jou de ondersteuning te geven die je hierbij nodig hebt. 

Meer over Careflex

Careflex helpt je groeien

Bij Careflex zetten we hoog in op ontwikkeling. We doen dit niet alleen zodat onze Careflexers topzorg kunnen bieden in complexe situaties, maar ook omdat we ervan overtuigd zijn dat volop doorgroeimogelijkheden bijdragen aan werkgeluk.

We ondersteunen onze zorgprofessionals dan ook enthousiast bij het maken van stappen in hun carrière, denk aan het volgen van trainingen, doorgroeien naar aanvullende functies of het behalen van een diploma. Want als zij het maximale uit hun werk kunnen halen en zich uitgedaagd voelen, verbetert dat direct de kwaliteit van de zorg die ze leveren.

 

Bekijk onze doorgroeimogelijkheden

 

Bekijk alle Careflex vacatures
Careflex begeleider in de zorg
Volg de bbl zorg opleiding bij Careflex
Careflex vacatures - Begeleider complexe zorg
Careflex vacatures regelmatig werken in de zorg

Open sollicitatie

Wil jij meebouwen aan de beste zorg voor iedereen, maar weet je niet goed welke functie geschikt voor je is? Laat het ons weten! Graag zien we jouw open sollicitatie tegemoet, waarin je ons uitlegt wat je binnen Careflex wilt doen en waarom je bij ons past.