Zorgavonturier
Landelijk
4 - 36 uur
Vast
Solliciteer direct

Zorgavonturier

Landelijk
4 - 36 uur per week
€ 2379 - € 3910
Vast
Solliciteer direct!

Klaar om buiten de gebaande paden te treden?   

Zorg begeleider? Bij ons ben je zorgavonturier! Elke dag hetzelfde riedeltje? Niks voor jou, jij wil afwisseling! Elke keer weer een nieuwe ontdekkingsreis naar de onderliggende behoeften van een cliënt. Waar andere terugdeinzen, zet jij een stap vooruit. ‘Nee, onmogelijk’ en ‘zo hebben we het altijd gedaan’ zijn voor jou het startpunt voor jouw zoektocht naar mogelijkheden.  

Ik heb een hartstikke leuke leerzame sollicitatiebijeenkomst mogen bijwonen wat hartstikke leerzaam was. Dit heeft mij alleen maar meer enthousiast gemaakt over Careflex.
Loubna
De mens staat centraal bij Careflex. De aanpak is mensgericht en professioneel. De opleiding zorgt ervoor dat je kennis gelijk in de praktijk kunt brengen. Aanrader!
Joelle Franken
Ik ben al een langere periode in dienst bij Careflex. Een fijne werkgever die meedenkt, transparant en open is. De informele werksfeer legt de nadruk op authentiek. Je helpt elkaar en vraagt indien nodig advies. Iedereen staat altijd voor e ...
Stephanie
Fijne werkomgeving met ruimte voor je eigen wensen en voorkeuren, trainingen om je kennis en vaardigheden bij te vijzelen en coaching als je het nodig hebt om je zwakke punten te versterken. Pros Eigen agenda kunnen indelen Cons Achterwacht ...
Begeleider
Careflex is een uniek bedrijf waarbij je heel erg verwelkomd word. Ik kreeg een warm gevoel bij de bijeenkomst en me sollicitatie. Ik had totaal niet het idee alsof ik bij een sollicitatie zat. Ik kan niet wachten om te beginnen met werken.
Amal Ismail
Bij Careflex kun je rekenen op betrokken collega’s en direct leidinggevende. Zelfs als het even niet goed met je gaat. Ze zien je als persoon en niet je personeelsnummer. De flexibiliteit in het beheersen van je eigen werkrooster is super r ...
Begeleider gehandicaptenzorg
Werken bij Careflex voelt goed, geen dag is hetzelfde. Doordat je op verschillende locaties gaat werken leer je elke dag weer, zowel cliëntgericht als team gerelateerd. Wat managment en bedrijfscultuur betreft; zeer toegankelijk en wanneer ...
Begeleider complexe zorg.
Sinds enkele maanden aan de slag binnen Careflex en wat voelt het als thuiskomen! Een jong en dynamisch bedrijf, open en transparant. Samen met managers sparren over zorginhoudelijke zaken, samen kijken waar, wanneer en hoeveel uur ik ga we ...
suzanne van der klift
Het is erg fijn om te werken bij CateFlex, een modern en groeiend bedrijf met diverse zorgaanbod.Mijn sollicitatiegesprek verliep zo prettig, ook de sfeer op kantoor is erg nonchalant waardoor je niet het gevoel hebt om op je tenen te lopen ...
Begeleider
Tijdens mijn studie verpleegkunde aan de hogeschool Rotterdam mogen beginnen werken bij CareFlex. Het was een enorm fijne werkgever en ik heb veel ervaring mogen opdoen binnen verschillende zorg sectoren. Een erg prettige 2 jaar hier mogen ...
David Makhatadze
Bekijk alle reviews

Niet één reis, maar verschillende expedities 

Je weet van tevoren niet in wat voor situatie je precies terecht komt, maar complex? Dat is het enige gegeven dat je wel hebt. Je start jouw expeditie bij een van onze zorgpartners. Partners die door de complexiteit van zorg wat hobbels op de weg ervaren. Dat is waar jij van pas komt, met jouw backpack vol kennis en ervaring.  

Samen met jouw collega zorgavonturiers neem je de zorg van een of meerdere cliënten op projectbasis over. Als de situatie gestabiliseerd is, trek je weer door naar de volgende plek waar je nodig bent. 

Vrijheid, uitdaging en afwisseling – jouw coördinaten


 

 

 

 

 

 

 


Reizen doe je niet
alleen
 

Bij Careflex reis je nooit alleen. Achter jou staat een heel team: zorgmanagers voor steun, planners die meer van je weten dan alleen je naam, en een heleboel authentieke (lees: knotsgekke) zorgavonturiers die allemaal anders zijn, maar wel één passie delen: het verschil maken in de complexe zorg. 

Zorgmanager Miranda heeft een jaargesprek met begeleider Joyce.

Jouw expeditie-uitrusting   

 • Je hebt een gevulde backpack met ervaring in de complexe zorg (bijvoorbeeld gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg of ggz) 
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau 3 
 • Je hebt, uit eerdere avonturen,ervaring opgedaan inhet omgaan met verbale/fysieke agressie (of de ambitie voor training) 
 • Jij weet dat je voor unieke ervaringen buiten gebaande paden moet treden; een reisbereidheid van minimaal één uur van en naar je werk vind je geen probleem.  
 • Heb je een eigen auto om jezelf van het ene naar het andere avontuur te rijden? Dat is fijn, zo ben je flexibeler inzetbaar. In sommige gevallen is een Careflex avonturenmobiel (leaseauto) ook een mogelijkheid!

Wat wij in je backpack stoppen 

 • Je bepaalt grotendeels zelf wanneer en hoeveel je werkt 
 • Je komt terecht in een warm bad: een zorgmanager die je coacht en begeleiding biedt 
 • 25% keuzebudget, bovenop je salaris, dat je vrij kunt besteden 
 • Mogelijkheid tot een Careflex-leaseauto 
 • Onbeperkt maatwerktrainingen en doorgroeimogelijkheden, zodat je blijft ontwikkelen 
 • Regelmatig georganiseerde Careflex-uitjes, die nog lang nabesproken worden 

Klaar voor avontuur? 

Voel je het avontuur al kriebelen en denk je: ‘hey, dit is wie ik ben’ of ‘dit is waar ik naartoe wil’, vul dan het sollicitatieformulier in. Als je wil, kan je daarna direct een afspraak makenom te onderzoeken of wij jou het avontuur bieden, dat je zoekt! 

Het sollicitatieproces: dit kun je verwachten

Solliciteren

Geïnteresseerd in onze vacature Careflexer? Laat het ons weten!

Kennismaken

We bellen je binnen twee werkdagen om kennis te maken.

Persoonlijk gesprek

Samen gaan we dieper in op je werkervaring, je kwaliteiten en onze visie.

Welkom bij Careflex!

We stellen je voor aan onze collega’s en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor de start.

Aan de slag

Je eerste werkdag bij Careflex!

Solliciteer direct!