Careflexer
Landelijk
4 - 36 uur
Vast
Solliciteer direct

Ben jij een Careflexer?

Gehandicaptenzorg begeleider kan je worden, Careflexer moet je zijn. 

Landelijk
4 - 36 uur per week
€ 2379 - € 3910
Vast
Solliciteer direct!

Je leest het goed, we zoeken een Careflexer. Want gehandicaptenzorg begeleider kan je worden, maar Careflexer moet je zijn. 

Moeilijke cliënten bestaan niet 

Als Careflexer weet je van tevoren niet in wat voor situaties je terechtkomt, maar uitdagend zijn ze altijd. Toch geloof je niet dat moeilijke cliënten bestaan. Er komt altijd slechts één vraag bij jou naar boven: welke onderliggende behoeften liggen hier ten grondslag? 

Je loopt vooruit naar een escalatie toe, niet achteruit van de escalatie af. Want jij denkt: Juist nu heeft deze cliënt mijn steun nodig om zich veilig te voelen. 

Kaders zijn er om bevraagd te worden, een kritische blik is de enige blik én ‘nee onmogelijk’? Daar begint jouw zoektocht naar meer. 

Ik heb een hartstikke leuke leerzame sollicitatiebijeenkomst mogen bijwonen wat hartstikke leerzaam was. Dit heeft mij alleen maar meer enthousiast gemaakt over Careflex.
Loubna
De mens staat centraal bij Careflex. De aanpak is mensgericht en professioneel. De opleiding zorgt ervoor dat je kennis gelijk in de praktijk kunt brengen. Aanrader!
Joelle Franken
Ik ben al een langere periode in dienst bij Careflex. Een fijne werkgever die meedenkt, transparant en open is. De informele werksfeer legt de nadruk op authentiek. Je helpt elkaar en vraagt indien nodig advies. Iedereen staat altijd voor e ...
Stephanie
Fijne werkomgeving met ruimte voor je eigen wensen en voorkeuren, trainingen om je kennis en vaardigheden bij te vijzelen en coaching als je het nodig hebt om je zwakke punten te versterken. Pros Eigen agenda kunnen indelen Cons Achterwacht ...
Begeleider
Careflex is een uniek bedrijf waarbij je heel erg verwelkomd word. Ik kreeg een warm gevoel bij de bijeenkomst en me sollicitatie. Ik had totaal niet het idee alsof ik bij een sollicitatie zat. Ik kan niet wachten om te beginnen met werken.
Amal Ismail
Bij Careflex kun je rekenen op betrokken collega’s en direct leidinggevende. Zelfs als het even niet goed met je gaat. Ze zien je als persoon en niet je personeelsnummer. De flexibiliteit in het beheersen van je eigen werkrooster is super r ...
Begeleider gehandicaptenzorg
Werken bij Careflex voelt goed, geen dag is hetzelfde. Doordat je op verschillende locaties gaat werken leer je elke dag weer, zowel cliëntgericht als team gerelateerd. Wat managment en bedrijfscultuur betreft; zeer toegankelijk en wanneer ...
Begeleider complexe zorg.
Sinds enkele maanden aan de slag binnen Careflex en wat voelt het als thuiskomen! Een jong en dynamisch bedrijf, open en transparant. Samen met managers sparren over zorginhoudelijke zaken, samen kijken waar, wanneer en hoeveel uur ik ga we ...
suzanne van der klift
Het is erg fijn om te werken bij CateFlex, een modern en groeiend bedrijf met diverse zorgaanbod.Mijn sollicitatiegesprek verliep zo prettig, ook de sfeer op kantoor is erg nonchalant waardoor je niet het gevoel hebt om op je tenen te lopen ...
Begeleider
Tijdens mijn studie verpleegkunde aan de hogeschool Rotterdam mogen beginnen werken bij CareFlex. Het was een enorm fijne werkgever en ik heb veel ervaring mogen opdoen binnen verschillende zorg sectoren. Een erg prettige 2 jaar hier mogen ...
David Makhatadze
Bekijk alle reviews

Onze gouden woorden

De gouden woorden van een Careflexer? Vrijheid, uitdaging en afwisseling.  

Als Careflex begeleider werk je op projectbasis en heb je veel eigen regie over wanneer en waar je zorg verleent. Als onderdeel van een kernteam ontzorg je instellingen door de complexe zorg voor cliënten (tijdelijk) over te nemen. Als de situatie is gestabiliseerd, ga je door naar de volgende uitdaging.  

Vastgeroest zitten bij één woongroep of een tak van de zorg, dat vind jij maar saai. Doe jou maar geregeld een nieuwe uitdaging waar je jouw tanden in kan vastbijten. Of het nou gaat om een gehandicaptenzorg of jeugdzorg – jij ziet altijd mogelijkheden om jouw ervaring in te zetten. 

Careflexer ben je niet alleen 

We werken nauw samen met collega’s van onze zorgpartners. We leren van elkaar, steunen op elkaar en bouwen een band op. Als Careflexer ben je voor hen van grote meerwaarde; je ontzorgt en biedt een frisse blik. Dat doe je niet alleen. Achter jou staat een heel team: een zorgmanager waar je altijd op terug kan vallen, planners die een stuk meer weten dan alleen je voornaam én de Careflex-familie, een groep authentieke (lees: knotsgekke) enthousiastelingen die allemaal anders zijn, maar wel één passie delen: de complexe zorg. 

Zorgmanager Miranda heeft een jaargesprek met begeleider Joyce.

Checklist voor jou 

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de complexe zorg (bijvoorbeeld gehandicaptenzorg, jeugdzorg of ggz) 
  • Zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 4 
  • Getraind in het omgaan met verbale/fysieke agressie en ambitie om je hierin te blijven ontwikkelen 
  • Reisbereidheid van minimaal één uur van en naar je werk. Eigen auto? Dat is fijn, zo ben je flexibeler inzetbaar 

Checklist van ons

  • Je bepaalt grotendeels zelf wanneer en hoeveel je werkt
  • Je komt terecht in een warm bad: een zorgmanager die je coacht en begeleiding biedt
  • 25% keuzebudget, boven op je salaris, dat je vrij kunt besteden 
  • In sommige gevallen is een Careflex-leaseauto ook een mogelijkheid!
  • Onbeperkt maatwerktrainingen en verschillende doorgroeimogelijkheden 
  • Regelmatig georganiseerde Careflex-uitjes, die nog lang nabesproken worden 

Ben jij een Careflexer?

Denk jij na het lezen: ‘hey, dit is wie ik ben, vul dan het sollicitatieformulier in. Als je wil, kan je daarnadirect een digitale kennismaking plannen om teonderzoeken of jij stiekem een paars-roze zorghart hebt.  

Het sollicitatieproces: dit kun je verwachten

Solliciteren

Geïnteresseerd in onze vacature Careflexer? Laat het ons weten!

Kennismaken

We bellen je binnen twee werkdagen om kennis te maken.

Persoonlijk gesprek

Samen gaan we dieper in op je werkervaring, je kwaliteiten en onze visie.

Welkom bij Careflex!

We stellen je voor aan onze collega’s en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor de start.

Aan de slag

Je eerste werkdag bij Careflex!

Solliciteer direct!