Bereikbaarheidsplanner
Breda
0 - 0 uur
In overleg
Solliciteer direct

Bereikbaarheidsplanner

Lekker bijverdienen in het weekend?

Breda
€  - € 200
In overleg
Solliciteer direct!

Ben je gastvrij, dol op plannen en heb je affiniteit met zorg? Wil je in het weekend graag bijverdienen? Dan is deze functie Bereikbaarheidsplanner bij Careflex iets voor jou!

 

Dit zijn wij

Careflex is een zorginstelling zonder eigen cliënten. Wij ondersteunen zorginstellingen met het invullen van uitdagende zorgvragen. Dit doen we door het inzetten van zorgvuldig geselecteerde Careflex kernteams en ervaren zorgprofessionals. Zij nemen op projectbasis de zorgtaken voor een of meerdere cliënten over. Zo ontlasten we de instellingen en creëren we rust en ruimte.

We zijn met Medical en Advizo onderdeel van een brede zorggroep en rondom communicatie helpen we elkaar waar nodig.

Ik heb een hartstikke leuke leerzame sollicitatiebijeenkomst mogen bijwonen wat hartstikke leerzaam was. Dit heeft mij alleen maar meer enthousiast gemaakt over Careflex.
Loubna
De mens staat centraal bij Careflex. De aanpak is mensgericht en professioneel. De opleiding zorgt ervoor dat je kennis gelijk in de praktijk kunt brengen. Aanrader!
Joelle Franken
Ik ben al een langere periode in dienst bij Careflex. Een fijne werkgever die meedenkt, transparant en open is. De informele werksfeer legt de nadruk op authentiek. Je helpt elkaar en vraagt indien nodig advies. Iedereen staat altijd voor e ...
Stephanie
Careflex is een uniek bedrijf waarbij je heel erg verwelkomd word. Ik kreeg een warm gevoel bij de bijeenkomst en me sollicitatie. Ik had totaal niet het idee alsof ik bij een sollicitatie zat. Ik kan niet wachten om te beginnen met werken.
Amal Ismail
Bij Careflex kun je rekenen op betrokken collega’s en direct leidinggevende. Zelfs als het even niet goed met je gaat. Ze zien je als persoon en niet je personeelsnummer. De flexibiliteit in het beheersen van je eigen werkrooster is super r ...
Begeleider gehandicaptenzorg
Werken bij Careflex voelt goed, geen dag is hetzelfde. Doordat je op verschillende locaties gaat werken leer je elke dag weer, zowel cliëntgericht als team gerelateerd. Wat managment en bedrijfscultuur betreft; zeer toegankelijk en wanneer ...
Begeleider complexe zorg.
Sinds enkele maanden aan de slag binnen Careflex en wat voelt het als thuiskomen! Een jong en dynamisch bedrijf, open en transparant. Samen met managers sparren over zorginhoudelijke zaken, samen kijken waar, wanneer en hoeveel uur ik ga we ...
suzanne van der klift
Het is erg fijn om te werken bij CateFlex, een modern en groeiend bedrijf met diverse zorgaanbod.Mijn sollicitatiegesprek verliep zo prettig, ook de sfeer op kantoor is erg nonchalant waardoor je niet het gevoel hebt om op je tenen te lopen ...
Begeleider
Tijdens mijn studie verpleegkunde aan de hogeschool Rotterdam mogen beginnen werken bij CareFlex. Het was een enorm fijne werkgever en ik heb veel ervaring mogen opdoen binnen verschillende zorg sectoren. Een erg prettige 2 jaar hier mogen ...
David Makhatadze
Geen dag is hetzelfde als je bij Careflex werkt! Je werkt vaak projecten en/of je hebt “losse” diensten. Als je ergens hulp bij nodig hebt, dan heb je altijd mensen vanuit Careflex die voor jou klaarstaan! Pros Zelf invloed op jouw eigen ro ...
Begeleider
Bekijk alle reviews

Dit ga je doen

We zoeken voor het planningsteam iemand die in de weekenden vanuit huis bereikbaar is voor onze zorgprofessionals en zorginstellingen. Dit houdt in dat je gebeld kan worden van vrijdag 17.30 uur tot maandag 08.00 uur met vragen die niet tot maandagochtend kunnen wachten.

In de zorg komen onverwachte situaties voor. Het aantal uur dat je werkt kan dus ook elk weekend verschillen. De telefoontjes kunnen erg variëren van vraag en intensiteit. Denk hierbij aan een ziekmelding die opgelost moet worden. Je uitdaging is dan om zo goed mogelijk een dienst op te lossen. Daarnaast kan het zijn dat een medewerker te laat komt voor zijn of haar dienst en dat dit doorgeven moet worden aan de locatie, of dat een organisatie wil weten wie ze die avond op de dienst mogen verwachten.

Je bent voor zowel medewerkers als instellingen het aanspreekpunt van Careflex. Het is belangrijk dat iedereen gehoord, gezien en geholpen wordt.

Dit krijg je van ons

 • Laptop en headset
 • Je krijgt een vaste netto vergoeding van €200 per weekend
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Careflex
 • Borrels, uitjes en maatschappelijk uitdagingen zoals bijvoorbeeld de zorgmarathon en Roparun

Dit ben jij

Je bijt je graag vast in situaties die, onder tijdsdruk, een oplossing vereisen om op die manier de kwaliteit van zorg te waarborgen. Je herkent je in de volgende kwalificaties:

 • Je hebt een aantoonbaar MBO niveau 4 denkniveau
 • Je bent gastvrij en weet jezelf dienstbaar op te stellen
 • Je bent betrouwbaar
 • Je hebt affiniteit met plannen en de zorg
 • Je voelt je verantwoordelijk
 • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig
 • Je durft beslissingen te nemen

 

Tijdspad

Deze geweldige kans staat per direct voor je klaar. Na jouw sollicitatie word je zo snel mogelijk door ons gebeld. Als we allebei enthousiast zijn, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek!

Kom werken bij Careflex

Wil je bij ons aan de slag? We horen graag van je! Vul onderstaand sollicitatieformulier in, dan bellen we je binnen twee werkdagen terug.

Solliciteer direct!