Begeleider Rachid glimlacht en knielt neer naast cliënt in rolstoel.

Maak met ons het leven van elke cliënt beter, mooier & leuker

Maak impact vanuit voldoening, met de vrijheid die je gewend bent. Bouw mee aan een fijn leven voor kwetsbare mensen met de meest uitdagende zorgvragen.

Samen uitdagende zorg leveren, op jouw manier

Ben jij eraan toe om een grotere impact te maken in de zorg? Als onderdeel van een hecht en ervaren team, waarin je op elkaar kunt bouwen en professioneel kunt doorgroeien? En kijk je uit naar de stabiliteit van een vast contract, zonder in te leveren op de vrijheid en autonomie die je als zzp’er gewend bent? Dan is werken bij Careflex iets voor jou!

Als Careflexer ondersteun je verschillende instellingen bij het leveren van de meest complexe zorg aan één of enkele cliënten, wanneer zij om welke reden dan ook extra hulp bij kunnen gebruiken. Die uitdagende taak is weggelegd voor alleen de beste zorgprofessionals; je mag jezelf dus zeker tot de top van jouw vakgebied rekenen. Als Begeleider, Verzorgende IG of Meewerkend Coach help jij de cliënt de zorg te bieden die hij of zij verdient.

Doordat je op projectbasis werkt, behoud je de vrijheid die je als zzp’er gewend bent. Zo kun je zelf kiezen waar je aan de slag wilt: in de ggz, jeugd-, gehandicapten- of ouderenzorg, eenmalig of juist voor een langere periode. Ook richt je je eigen rooster in, in overleg met je zorgmanager. Bij ons heb je geen vaststaande uren of beperkingen rondom onbetaald verlof. Je bepaalt grotendeels zelf wanneer en hoeveel je werkt—maar wél met de zekerheid van een vast contract. Zo heb je controle over je werk-privébalans, terwijl je kunt werken vanuit rust en stabiliteit.

Persoonlijk contact & structurele verbetering

In jouw rol bij Careflex heb je direct contact met je cliënten en draag je bij aan hun kwaliteit van leven. Je biedt hen veiligheid, ondersteunt hen in hun ontwikkeling en helpt hen hun doelen te bereiken. Zo slaag je er dagelijks in om een positief verschil voor ze te maken. Dat doe je niet alleen, maar samen met je Careflex-collega’s. Als kernteam zetten jullie je samen in om het leven van je cliënten beter te maken; dat geeft een hoop energie en voldoening.

Maar jouw impact reikt verder dan dat. Met jouw waardevolle skills ontzorg je de zorginstelling en geef je hen ruimte om aan structurele verbetering te werken. Je adviseert en ondersteunt hen in het bepalen van de juiste koers, om ervoor te zorgen dat zij elke cliënt de zorg kunnen bieden die hij of zij verdient. Zo draag je op individueel én breder vlak bij aan structurele verbetering in de zorg. Want dat is ons gezamenlijke doel: de beste zorg creëren voor iedereen.

Waarom werken bij Careflex?

Wat maakt werken bij Careflex interessant, leuk en bijzonder? We vertellen het je graag:

Echt impact maken

Je zet je op persoonlijk niveau in om je cliënten meer kwaliteit van leven te bieden. Je geeft hen veiligheid, regelmaat en vertrouwen—en tegelijkertijd help je de zorginstelling om dat voor al hun cliënten te realiseren. Zo draag je niet alleen op individueel vlak, maar op veel grotere schaal bij aan het verbeteren van de zorg.

Professionele ontwikkeling

Bij Careflex krijg je veel zeggenschap over je eigen ontwikkeling. We vragen je elk dienstjaar om een aantal trainingen te volgen binnen onze opleidingstak. Welke dat precies zijn, bepaal je zelf. Zo moedigen we je aan te blijven groeien—op je eigen manier.

Serieuze uitdaging

Je gaat aan de slag met de meest complexe zorgtaken bij instellingen die daar op dat moment zelf niet uitkomen. Hen geef je praktische ondersteuning en advies, waarbij je de volledige situatie doorgrondt en aan structurele oplossingen werkt. Door deze complexiteit kun jij al je opgedane kennis en expertise volledig tot hun recht laten komen.

Flexibiliteit, vrijheid & zekerheid

Bij Careflex heb je zelf de touwtjes in handen. Je bepaalt grotendeels zelf hoeveel, waar en wanneer je werkt—maar wél met de zekerheid van een vast contract. Ook kun je onbeperkt onbetaald verlof opnemen. Zo kun jij je werk-privébalans inrichten op jouw manier, want in een uitdagende rol als deze is dat extra belangrijk.

De Careflex-familie

Werken in verbinding, dat vinden wij belangrijk. Als Careflexer ben je onderdeel van een groter geheel: onze hechte organisatie. Bovendien sta je in nauw contact met je zorgmanager, die je coacht en je begeleidt in je ontwikkeling. Zo ervaar je elke dag dat je er niet alleen voor staat en dat we met elkaar toewerken naar hetzelfde doel.

Kom het verschil maken bij Careflex

Wij zoeken altijd nieuwe versterking voor ons Careflex-team. Houd je van afwisseling en flexibiliteit, word je enthousiast van uitdagende zorgvragen en wil je je elke dag inzetten voor zorg van de hoogste kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en kom werken bij Careflex!

Begeleider Rachid glimlacht en knielt neer naast cliënt in rolstoel.

Begeleider

€2379 - €3910
Landelijk

Als Begeleider ondersteun en help je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Hierbij houd je je bezig met complexe zorginhoudelijke situaties, waaronder dubbeldiagnostiek. Je brengt structuur aan in het dagelijks leven van je cliënten en stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te leven.

Bekijk vacature

Traineeship (SKJ-geregistreerd) Jeugdprofessional

€2379 - €3910
Landelijk

Ben jij op zoek naar de volgende stap binnen de Jeugdzorg als SKJ-geregistreerde professional? Dan biedt deze functie jou een unieke kans om jouw SKJ-registratie te behalen. Terwijl je ervaring opdoet met de doelgroep, ontwikkel je jezelf tot jeugdprofessional. Jouw belangrijkste doel? Veiligheid creëren voor kinderen en jongeren in Nederland. 

Bekijk vacature
Zorgmanager Anouk helpt cliënt met het aandoen van een jas.

Senior Begeleider

€2379 - €3910
Landelijk

Wil je vanuit jouw expertise bijdragen aan het verbeteren van de zorg, zowel op individueel niveau voor de cliënt als breder binnen zorginstellingen? Kom dan werken bij Careflex en groei door naar de rol van Senior Begeleider.

Bekijk vacature

Weekend begeleider

€2230 - €2729
Landelijk

Als Weekend begeleider ondersteun en help je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Hierbij houd je je bezig met complexe zorginhoudelijke situaties, waaronder dubbeldiagnostiek. Je brengt structuur aan in het dagelijks leven van je cliënten en stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te leven.

Bekijk vacature

Lerend Medewerker - Sociaal werk

€2230 - €2830
Landelijk

Heb jij een passie voor de zorg, maar nog geen papiertje? Kom werken en leren bij Careflex! Volg bij ons de bbl-opleiding Sociaal werk (mbo-niveau 4) en combineer werken met studeren. Zo kun je uitgroeien tot een echte zorgprofessional.

Bekijk vacature

Verzorgende IG

€2379 - €3910
Landelijk

In jouw functie als Verzorgende IG staat persoonlijke verzorging en aandacht centraal. Je ondersteunt cliënten in hun dagelijkse leven, ziet toe op hun welzijn en veiligheid en begeleidt hen in hun fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling.

Bekijk vacature

Planner

€2313 - €3213
Breda

Denk je proactief mee met vragen van onze verschillende zorginstellingen? Kom dan werken bij de planning van Careflex!

Bekijk vacature
Zorgmanager Miranda zit samen met begeleider Joyce aan tafel. Ze ondertekent een formulier.

Recruiter

€2313 - €3414
Breda

Werf jij de allerleukste nieuwe collega's voor Careflex? Kom dan werken bij Careflex binnen het team werving en selectie?

Bekijk vacature
Begeleider Rachid glimlacht en knielt neer naast cliënt in rolstoel.

Begeleider

€2379 - €3910
Landelijk

Als Begeleider ondersteun en help je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Hierbij houd je je bezig met complexe zorginhoudelijke situaties, waaronder dubbeldiagnostiek. Je brengt structuur aan in het dagelijks leven van je cliënten en stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te leven.

Bekijk vacature

Benieuwd naar het werken bij Careflex?
Lees onze artikelen & succesverhalen

Careflex begeleider in de zorgVolg de bbl zorg opleiding bij Careflex

Onze cultuur: vrijheid & verbondenheid

Bij ons werk je vrij en flexibel, maar je staat er niet alleen voor. Wij geloven in de kracht van eigen regie, maar weten dat je daar het meest van geniet als je het óók samen kunt doen. Bij Careflex combineren we de twee werelden van individuele vrijheid en gezamenlijke verbondenheid. Dat betekent dat we je alle ruimte geven, maar er tegelijkertijd voor zorgen dat je je bij ons echt thuis voelt. Zo blijven we door gezamenlijke activiteiten in contact met elkaar.

Ook staan we voor je klaar met intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht. Zo kun je je zorgmanager altijd bereiken en gaan jullie minimaal vier keer per jaar met elkaar om tafel zitten om jouw ontwikkeling te bespreken. Werken in de zorg is topsport, en dat weten wij. Daarom doen we er alles aan om jou de ondersteuning te geven die je hierbij nodig hebt.

Meer over ons

Careflex helpt je groeien

Ook vinden we het belangrijk dat jij kunt blijven groeien. Hoe precies, dat bepaal je zelf. Bij ons kun je kiezen uit verschillende trainingen, intern of bij een van onze partners. Elke training staat gelijk aan een bepaald aantal punten; per dienstjaar vragen we je om 5 van zulke ontwikkelpunten te behalen. Zo stimuleren we jou om te blijven werken aan je eigen groei, en kun je er tegelijkertijd op vertrouwen dat hier ook genoeg tijd en ruimte voor is.

Wil je meer trainingen volgen? Ga je gang! Je kunt zelf kiezen waarin je je wilt ontwikkelen en hoe je dit wilt combineren met werk. Zo zorgen we ervoor dat jij kunt blijven leren en groeien op jouw manier.

Bekijk onze trainingen

Bbl-opleiding niveau 4 bij Careflex

Open sollicitatie

Wil jij meebouwen aan de beste zorg voor iedereen, maar weet je niet goed welke functie geschikt voor je is? Laat het ons weten! Graag zien we jouw open sollicitatie tegemoet, waarin je ons uitlegt wat je binnen Careflex wilt doen en waarom je bij ons past.