Begeleider Rachid maakt een wandeling in het park met een cliënt in een rolstoel.

Maak met ons het leven van elke cliënt beter, mooier & leuker

Bouw mee aan een fijn leven voor kwetsbare mensen met de meest uitdagende zorgvragen. Zet jouw expertise in voor persoonlijke impact en structurele verbetering.

Persoonlijk contact & structurele verbetering

Heb jij jarenlang een managementrol vervult, maar wil je terug naar de werkvloer om weer direct met cliënten te werken? In een functie waarin je elke dag het verschil maakt én je expertise kunt inzetten om zorginstellingen structureel verder te helpen? En dat alles zonder dat dit ten koste gaat van je vrijheid en werk-privébalans? Dan is werken bij Careflex iets voor jou!

Als Careflexer ondersteun je verschillende instellingen bij het leveren van de meest complexe zorg aan één of enkele cliënten, wanneer zij daar om welke reden dan ook extra hulp bij nodig hebben. Die uitdagende taak is weggelegd voor alleen de beste zorgprofessionals; hierin is jouw ervaring dus gewenst én noodzakelijk. Doordat je jouw waardevolle skills inzet op de plek waar die het hardst nodig zijn, draag je op twee manieren bij aan de zorg. Enerzijds vergroot je de kwaliteit van leven van de cliënt; anderzijds help je de zorginstelling om structureel meer regelmatigheid, vertrouwen en veiligheid te creëren in hun zorgaanbod.

Werken als begeleider in de zorg bij Careflex

Flexibel werken, op jouw manier

Waar en voor hoe lang je ondersteuning biedt, is volledig afhankelijk van de behoefte van de zorginstelling én jouw eigen wensen. Zo kun je aan de slag in de ggz, jeugd-, gehandicapten- of ouderenzorg, eenmalig of juist voor een langere periode. Hoe, dat bepaal je zelf. Je richt grotendeels je eigen rooster in en hebt veel regie over waar en hoeveel je werkt—maar wél met de zekerheid van een vast contract. Zo hoef je geen afscheid te nemen van de vrijheid die je gewend bent, terwijl jij je expertise wel in een nieuwe rol kunt benutten. Ook heb je bij ons geen vaststaande uren of beperkingen rondom onbetaald verlof. Je kunt je werk-privébalans dus zelf inrichten—want in een uitdagende rol als deze is dat extra belangrijk.

Waarom werken bij Careflex?

Wat maakt werken bij Careflex interessant, leuk en bijzonder? We vertellen het je graag:

Impact op persoonlijk niveau én bredere schaal

Bij Careflex verleent je direct zorg aan de cliënt; zo ervaar je het persoonlijke contact dat in je vorige functie ontbrak. Hierbij kun je je jarenlange ervaring ten volle benutten, omdat je cliënten met de meest complexe zorgvragen ondersteunt. Ook help je de zorginstelling om structurele verbeteringen te signaleren en door te voeren, waarmee je je ook op grotere schaal inzet voor betere zorg.

Ervaring & expertise benutten

Je gaat aan de slag met de meest uitdagende zorgtaken bij instellingen die daar op dat moment zelf niet uitkomen. Hen geef je advies, terwijl je de volledige situatie doorgrondt en aan structurele oplossingen werkt. Door deze complexiteit kun jij al je opgedane kennis en expertise volledig tot hun recht laten komen.

Gezonde werk-privébalans

Bij Careflex heb je zelf de touwtjes in handen. Je bepaalt grotendeels zelf hoeveel, waar en wanneer je werkt—maar wél met de zekerheid van een vast contract. Ook kun je onbeperkt onbetaald verlof opnemen. Zo kun jij je werk-privébalans inrichten op jouw manier.

Lagere werkdruk

Doordat je op projectbasis bij zorginstellingen werkt, heb je niet te maken met dezelfde eisen, verantwoordelijkheden en werkdruk als hun vaste werknemers. Ook heb je veel regie over je eigen rooster. Dat geeft je controle over je werkdruk.

De Careflex-familie

Werken in verbinding, dat vinden wij belangrijk. Als Careflexer ben je onderdeel van een groter geheel: onze hechte organisatie. Bovendien sta je in nauw contact met je zorgmanager, die je coacht en je begeleidt in je ontwikkeling. Zo ervaar je elke dag dat je er niet alleen voor staat en dat we met elkaar toewerken naar hetzelfde doel.

Kom het verschil maken bij Careflex

Wij zoeken altijd nieuwe versterking voor ons Careflex-team. Houd je van afwisseling en flexibiliteit, word je enthousiast van uitdagende zorgvragen en wil je je elke dag inzetten voor zorg van de hoogste kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en kom werken bij Careflex!

Begeleider Rachid glimlacht en knielt neer naast cliënt in rolstoel.

Begeleider

€2379 - €3910
Landelijk

Als Begeleider ondersteun en help je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Hierbij houd je je bezig met complexe zorginhoudelijke situaties, waaronder dubbeldiagnostiek. Je brengt structuur aan in het dagelijks leven van je cliënten en stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te leven.

Bekijk vacature

Traineeship (SKJ-geregistreerd) Jeugdprofessional

€2379 - €3910
Landelijk

Ben jij op zoek naar de volgende stap binnen de Jeugdzorg als SKJ-geregistreerde professional? Dan biedt deze functie jou een unieke kans om jouw SKJ-registratie te behalen. Terwijl je ervaring opdoet met de doelgroep, ontwikkel je jezelf tot jeugdprofessional. Jouw belangrijkste doel? Veiligheid creëren voor kinderen en jongeren in Nederland. 

Bekijk vacature
Zorgmanager Anouk helpt cliënt met het aandoen van een jas.

Senior Begeleider

€2379 - €3910
Landelijk

Wil je vanuit jouw expertise bijdragen aan het verbeteren van de zorg, zowel op individueel niveau voor de cliënt als breder binnen zorginstellingen? Kom dan werken bij Careflex en groei door naar de rol van Senior Begeleider.

Bekijk vacature

Weekend begeleider

€2230 - €2729
Landelijk

Als Weekend begeleider ondersteun en help je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Hierbij houd je je bezig met complexe zorginhoudelijke situaties, waaronder dubbeldiagnostiek. Je brengt structuur aan in het dagelijks leven van je cliënten en stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te leven.

Bekijk vacature

Verzorgende IG

€2379 - €3910
Landelijk

In jouw functie als Verzorgende IG staat persoonlijke verzorging en aandacht centraal. Je ondersteunt cliënten in hun dagelijkse leven, ziet toe op hun welzijn en veiligheid en begeleidt hen in hun fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling.

Bekijk vacature

Planner

€2313 - €3213
Breda

Denk je proactief mee met vragen van onze verschillende zorginstellingen? Kom dan werken bij de planning van Careflex!

Bekijk vacature
Zorgmanager Miranda zit samen met begeleider Joyce aan tafel. Ze ondertekent een formulier.

Recruiter

€2313 - €3414
Breda

Werf jij de allerleukste nieuwe collega's voor Careflex? Kom dan werken bij Careflex binnen het team werving en selectie?

Bekijk vacature
Begeleider Rachid glimlacht en knielt neer naast cliënt in rolstoel.

Begeleider

€2379 - €3910
Landelijk

Als Begeleider ondersteun en help je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Hierbij houd je je bezig met complexe zorginhoudelijke situaties, waaronder dubbeldiagnostiek. Je brengt structuur aan in het dagelijks leven van je cliënten en stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te leven.

Bekijk vacature

Benieuwd naar het werken bij Careflex?
Lees onze artikelen & succesverhalen

Flex vacatures in de zorg bij Careflex

Onze cultuur: vrijheid & verbondenheid

Bij ons werk je vrij en flexibel, maar je staat er niet alleen voor. Wij geloven in de kracht van eigen regie, maar weten dat je daar het meest van geniet als je het óók samen kunt doen. Bij Careflex combineren we de twee werelden van individuele vrijheid en gezamenlijke verbondenheid. Dat betekent dat we je alle ruimte geven, maar er tegelijkertijd voor zorgen dat je je bij ons echt thuis voelt. Zo blijven we door gezamenlijke activiteiten in contact met elkaar.

Ook staan we voor je klaar met intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht. Zo kun je je zorgmanager altijd bereiken en gaan jullie minimaal vier keer per jaar met elkaar om tafel zitten om jouw ontwikkeling te bespreken. Werken in de zorg is topsport, en dat weten wij. Daarom doen we er alles aan om jou de ondersteuning te geven die je hierbij nodig hebt.

Meer over ons

Careflex helpt je groeien

Ook vinden we het belangrijk dat jij kunt blijven groeien. Hoe precies, dat bepaal je zelf. Bij ons kun je kiezen uit verschillende trainingen, intern of bij een van onze partners. Elke training staat gelijk aan een bepaald aantal punten; per dienstjaar vragen we je om 5 van zulke ontwikkelpunten te behalen. Zo stimuleren we jou om te blijven werken aan je eigen groei, en kun je er tegelijkertijd op vertrouwen dat hier ook genoeg tijd en ruimte voor is.

Wil je meer trainingen volgen? Ga je gang! Je kunt zelf kiezen waarin je je wilt ontwikkelen en hoe je dit wilt combineren met werk. Zo zorgen we ervoor dat jij kunt blijven leren en groeien op jouw manier.

Bekijk onze trainingen

Open sollicitatie

Wil jij meebouwen aan de beste zorg voor iedereen, maar weet je niet goed welke functie geschikt voor je is? Laat het ons weten! Graag zien we jouw open sollicitatie tegemoet, waarin je ons uitlegt wat je binnen Careflex wilt doen en waarom je bij ons past.