Onze BBL-opleiding is wederom SBB erkend!

We mogen in onze handen klappen, want Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) geeft aan dat Careflex nog steeds een erkend leerbedrijf is. Dit betekent dat we nog steeds een leerbedrijf kunnen zijn voor mbo-zorgopleidingen.

Het SBB maakt afspraken over de actuele aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van zorg bewaakt wordt. Een erkend leerbedrijf moet een goede en veilige werkplek bieden waar studenten ervaring kunnen opdoen met werkprocessen en werkzaamheden die horen bij het beroep. Het is belangrijk dat studenten goede begeleiding krijgen in hun leerproces.

Op 2 mei kwam het SBB langs om te evalueren of het bedrijf een duurzaam leerbedrijf is. Daarover gingen ze in gesprek met onze praktijkopleider Marie-louise Doms die zich vanaf het begin met veel passie inzet om van Careflex een erkend leerbedrijf te maken.

Gelukkig kregen we te horen dat we de afgelopen twee jaar gegroeid zijn naar een erkend leerbedrijf. Marie-Louises geluk kan niet meer op en ze deelt waarom zij de SBB erkenning zo waardevol vindt: ‘Ik ben supertrots dat we zoveel mensen kunnen helpen met hun zorgopleiding. Ik vond het vanaf het begin belangrijk dat we als leerbedrijf een professionele leerweg neerzetten voor onze lerende medewerkers. Daarom bieden we maatwerk in onze opleidingen en zorgen we voor veel nabijheid. Dat laatste maakt ons als leerbedrijf echt bijzonder.” 

We zijn er trots op dat we nog steeds een erkend leerbedrijf zijn zodat we samen met al onze lerende medewerkers de zorg beter, makkelijker en leuker kunnen blijven maken. 

 

Gelukkig kregen we te horen dat we de afgelopen twee jaar gegroeid zijn naar een erkend leerbedrijf. Marie-louises geluk kan niet meer op en ze deelt waarom zij de SBB erkenning zo waardevol vindt: ‘Ik ben supertrots dat we zoveel mensen kunnen helpen met hun zorgopleiding. Ik vond het vanaf het begin belangrijk dat we als leerbedrijf een professionele leerweg neerzetten voor onze lerende medewerkers. Daarom bieden we maatwerk in onze opleidingen en zorgen we voor veel nabijheid. Dat laatste maakt ons als leerbedrijf echt bijzonder.”

We zijn er trots op dat we nog steeds een erkend leerbedrijf zijn zodat we samen met al onze lerende medewerkers de zorg beter, makkelijker en leuker kunnen blijven maken!

 "We bieden maatwerk in onze opleidingen en zorgen we voor veel nabijheid. Dat laatste maakt ons als leerbedrijf echt bijzonder.”

- Marie-louise Doms -